Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/11/2010 14:03
Konu Sahibi
zekicin
Yorumlar
4
Okunma
1689
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

zekicin

Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
22/11/2010
0
Zonguldak
Ofis 2003
23/11/2010,02:23
Çözüldü 
Sevgili Arkafaşlarım Dreamweaver ile bir ASP web sayfası oluştuduğumu varsayalım. bir de Veri Tabanı oluşturdum ve bağlatılarını yaptığımı varsayalım.

Sorunum Şu arkadaşlarım. Oluşturdumuz bu web sayfalarında Veri Tabanından
resimlerimizi nasıl görüntileyebliriz ? Örneğin bir haber sayfamiz var ve bir de Haber Veri Tabanı da yaptık diyelim; haberID, haber_baslik, haber_resim gibi bir Veri Tabanı yaptık. Veri tabanındaki "haber_resim" bölümüne resimlerimizi nasıl koyabilirim ve veb sayfası bağlantısını nasıl yapabilirim ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. kac gündür araştırıyorum bu bölümle ilgili
pek fazla kaynağa rastlamadım. her kese iyi çalışmalar


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,06:39
Çözüldü 
Sn Zekicin forumumuza hoşgeldiniz. Lütfen Site Kurallarını okuyalım ve uygulayalım.
Lütfen, konu başlığınızı sorunuzla ilgili olacak şekilde düzenleyiniz. Mutlaka yardım eden olacaktır.
Saygılar


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
17/10/2017,01:51
Çözüldü 
veritabanı bağlantını, tablo bağlantını yaptığını varsayıyorum,

bağlantı adını da rs olarak kabul ediyorum. tabi sonrasında detay sayfanda ilk sayfadan gelen "id" yi aldıracaksın. ve dreamweaver da resim ekleme bölümüne alttaki kodu ekliyeceksin.

<%=rs("haber_resim")%>


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.876
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Lütfen örnek uygulamanızı ve resmin bulunduğu linki ekleyiniz.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Resimleri veritabanınızda tutmayacaksınız zaten. Siteniz içinde bir klasör açacaksınız ve resimleri burada depolayacaksınız. Veritabanınıza bu resimlerin adını ve adresini kaydedeceksiniz. ASP ile web sitesinde resim göstermeniz gereken yerde resimin adresini ve adını okuttuktan sonra :

Alıntı:resim_degiskeni = VT dan gelen bilgi
< img src="<% resim_degiskeni %>">


şeklinde göstereceksiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Gezerken Dlookup Nasıl Çalıştırılır? ogzcntrk 10 406 19/10/2017, 09:14 ogzcntrk
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 103 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü Access İçine Bat Dosyası Nasıl Yerleştirebilirim. mtorcu 10 395 28/08/2017, 11:03 mehmetdemiral
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 162 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 272 03/06/2017, 22:11 cemre1970

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.