Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/07/2018 17:54
Konu Sahibi
xNexus
Yorumlar
0
Okunma
140
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

xNexus


AL....
 14
 79
 19
 19/01/2018
46
 Yozgat
 Ögrenci Bilgisayar
 Ofis 2016 64 Bit
 31/08/2018,09:12
Information 
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben xNexus ;
Bu Konuda Size Vb.Net te Nasıl Programa Toplama Yaptırılır Onu Göstereceğim.

İhtiyacımız Olan Şeyler ;
2 Adet TextBox
1 Adet Button
2 Adet Error Provider

Aşşagıdaki Kodları Button a Yapıştırın.
Misc-smiley-029

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Dim sayi1, sayi2, toplam
        sayi1 = TextBox1.Text
        sayi2 = TextBox2.Text
        toplam = sayi1 + sayi2
        MsgBox(toplam)
'ilk önce sayi1 degişkenini tanımladık
'sayi2 ve toplam degişkenlerinide tanımladık.
'msgbox ilede cevapı gösterdik. 
'ÇIKARMA İŞLEMİ İÇİN AYRI YAPIYORUZ ÖRNEKTEKİ GİBİ'


Ek Dosyalar
.rar   Toplama İşlemi ÇIKARMA.rar(Dosya Boyutu: 61,69 KB / İndirme Sayısı: 2)
Eğer forumda yeni isen Buraya Tıklayarak Kuralları Okuyabilirsin.
Gizlilik Bilgilerinide Buraya Tıklayarak Okuyabilirsin.
En iyisi AccessTr.neT .


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444