Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/07/2018 17:54
Konu Sahibi
xNexus
Yorumlar
0
Okunma
262
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

xNexus

Destek
Al....
 14
 30
 92
 19/01/2018
52
 Yozgat
 Ögrenci Bilgisayar
 Ofis 2016 64 Bit
 18/03/2019,16:55
Information 
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben xNexus ;
Bu Konuda Size Vb.Net te Nasıl Programa Toplama Yaptırılır Onu Göstereceğim.

İhtiyacımız Olan Şeyler ;
2 Adet TextBox
1 Adet Button
2 Adet Error Provider

Aşşagıdaki Kodları Button a Yapıştırın.
Misc-smiley-029

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Dim sayi1, sayi2, toplam
        sayi1 = TextBox1.Text
        sayi2 = TextBox2.Text
        toplam = sayi1 + sayi2
        MsgBox(toplam)
'ilk önce sayi1 degişkenini tanımladık
'sayi2 ve toplam degişkenlerinide tanımladık.
'msgbox ilede cevapı gösterdik. 
'ÇIKARMA İŞLEMİ İÇİN AYRI YAPIYORUZ ÖRNEKTEKİ GİBİ'


Eğer forumda yeni isen Buraya Tıklayarak Kuralları Okuyabilirsin.
Gizlilik Bilgilerinide Buraya Tıklayarak Okuyabilirsin.
En iyisi AccessTr.neT .


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.