Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/03/2013 13:08
Konu Sahibi
memox
Yorumlar
4
Okunma
1324
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

memox

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/07/2017,14:58
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar
Benim ürün takibi yaptığım bir tablodaki ürünü ile aynı kodu taşıyan fotoğrafının belli bir klasörden otomatik olarak alıp gösterecek bir sorguya ihtiyacım var.fotoğrafın tabloya kaydedilmesini istemiyorum.sadece sorgu dolayısıyla form ve rapora aktarmak istiyorum.bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.teşekkürler.


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
17/10/2017,17:58
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/10/2017,22:38
Çözüldü 
Sn memox lütfen geri bildirimde bulununuz.

Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

memox

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/07/2017,14:58
Çözüldü 
İlginize teşekkürler.fakat bu kodu sorguda nasıl kullanacağımı bulamadım.onunla uğraşıyorum.sorunuçözemediğim için yanıtlayamadım.


Cevapla

memox

Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/07/2017,14:58
Çözüldü 
(23/03/2013, 13:17)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.



teşekkür ederim.
gönderdiğiniz kodu oluşturduğum formda ''geçerli olduğunda'' olusturduğum olay yordamında yazdım.sorunum çözüldü.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 66 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 160 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Otomatik Hatırlatma SqL_MaN 13 8.310 18/09/2017, 12:36 AgresorQ
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 168 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 120 18/09/2017, 04:55 orba

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.