Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/03/2011 00:19
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
14
Okunma
3234
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Merhaba
Ekteki örnek dosyada rapor almak istediğimizde Raporfrm adında bir form açılıyor 01/09/2010 tarihini ve EMNİYET'i seçerek raporu açtığımızda her mahallenin(a,b,c Mahallesi) raporunu ayrı ayrı nasıl alabilirim? Yani 01/09/2010 ve EMNİYET'i seçtiğimde sadece a mahallesinde kayıtlı olanları 5'er kişilik gruplar halinde raporlamak istiyorum. Örneğin seçilen tarihte a mahallesindeki kayıtlı kişi sayısı 8 ise rapor 2 sayfa olarak(5+3) olarak çıkarılabilir mi?


Ek Dosyalar
.rar   raporda_ kayıt_sayısını_sınırlamak (2).rar (Dosya Boyutu: 103,95 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/10/2017,22:38
Çözüldü 
Sn durheim
En basit olarak, sayfa yapısını 5 kayıt gösterecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
bu şekilde mi yoksa bunlarıda mı parçalıyalım?


Ek Dosyalar
.rar   raporda_ kayıt_sayısını_sınırlamak (2).rar (Dosya Boyutu: 100,96 KB / İndirme Sayısı: 18)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(24/03/2011, 06:45)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn durheim
En basit olarak, sayfa yapısını 5 kayıt gösterecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Saygılar...


Sayın benremix hocam, bu işlemi nasıl yapabiliriz?


Cevapla

durkheim

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(24/03/2011, 11:05)Yandemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu şekilde mi yoksa bunlarıda mı parçalıyalım?


Sayın Yandemir hocam, çok teşekkür ederim. Evet A Mahallesini Raporda gösterebiliyoruz. Diğer mahalleler için RaporFrm'a açılan kutu ekleyip ordan mı seçmeliyim?


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
her malleyi ayrı sayfaya döküyor. kritere tabi tutarsan zaten bir olayın kalmaz. bu işlemede gerek kalmaz bu raporun amacı her grubu ayrı sayfada dökmek.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 433 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Sorgulama Sonrası Tabloya Mükerrer Kayıt U.ALTUN 2 117 30/09/2017, 11:27 U.ALTUN
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 234 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 227 17/08/2017, 08:22 haziran4
Çözüldü Kayıt Sayısı metin02 7 289 13/08/2017, 11:05 metin02

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.