Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/12/2010 22:51
Konu Sahibi
volkan1
Yorumlar
7
Okunma
2787
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

volkan1

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Ekteki örneğimde aynı tabloda bulunan verilerden klasör isimlerini açılan menü yardımıyla filitreleyerek tek raporda o klasör için dosya fihristi yapmaya çalıştım ancak yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,26 KB / İndirme Sayısı: 8)


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,3 KB / İndirme Sayısı: 42)
Cevapla

volkan1

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
(28/12/2010, 23:01)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.


Hocam elinize sağlık tam düşündüğüm gibi olmuş. Teşekkür ederim.
Hocam bir soru daha; her klasör fihristini nasıl 1 den başlatabilirim. Malüm tablodaki sıra nosundan alıyor?


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Rica ederim. Sevindim. Problem çözüldüğüne göre Access Cevaplanmış Soruları bölmüne taşıyabiliriz.


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
SIRANU metin kutusunun Denetim Kaynağını =1 ile değiştiriyoruz. Özelliklerde yer alan Büyüyebilir özelliğini Evet yapıyoruz. Aynı yerde bulunan Geçerli Toplam özelliğinide Tümü Üzerinde olarak ayarlıyoruz. Hepsi bu kadar, kolay gelsin. (Sonucu bildiriniz)


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Çözüldü 
Sn Volkan1

Raporda sırano denetim kaynağını
=1 yap.
veri deki
Geçerli Toplamı Tümü Üzerinde yap.

Kolay gelsin.

Saygılar...
Ercan hocam pardon...Pişti olduk...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 419 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 528 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 497 07/06/2017, 10:06 ankaram
Çözüldü altform verilerini raporda yatay sıralamak mümkün mü? hbal09 3 325 07/06/2017, 01:03 ozanakkaya
  Formda Bulunan Departman Bölümü Raporda Çıkmıyor. ankaram 9 508 01/06/2017, 12:34 ankaram

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.