Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
kanlitoprak
Tarih
13/12/2009 02:07
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
5
Okunma
1907
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kanlitoprak

kanlitoprak

Aktif Üye
 37
 44
 168
 06/03/2009
10
 Nevşehir
 
 Ofis 2003
 09/10/2017,22:42
Çözüldü 
Burada durumu kısmında 'YAKALANDI ' olanlarda suçu YAKALAMA EMRİ OLANLARI saymasını istiyorum nasıl yapabilirim.

[attachment=5769]



benremix

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.443
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,21:56
Çözüldü 
Sn kanlıtoprak form kuralları gereği mesajınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.

Forum isimleri nesne isimleri denetim isimleri kısaca bütün isimleri türkçe karakter kullanmadan ve aralarında boşluk olmadan (illa olacaksa _ kullanınız) oluşturunuz ilerde başınız ağrımasın istiyorsanız.

Aşağıdaki linkte 6. mesajda seruz hocamın örneğini inceleyiniz. Kolay gelsin. Saygılar

Seçilin kayda otomatik sıra numarası verme ve sayma


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



benremix

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.443
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,21:56
Çözüldü 
Sn kanlıtoprak örneği ekledim. Gersini siz halledersiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



accessman

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 561
 2.367
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
sn.benremixi görmemiştim
formda yakalanan ve arananları gösteriyor


@benbendedeilem

benremix

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.443
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,21:56
Çözüldü 
Sn accessman devamını kendisi yaparak daha iyi öğrenir diye yapmamıştım. Elinize sağlık. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



kanlitoprak

kanlitoprak

Aktif Üye
 37
 44
 168
 06/03/2009
10
 Nevşehir
 
 Ofis 2003
 09/10/2017,22:42
Çözüldü 
büyüksünüz çok teşekkürler. şunuda sormak istedim bilgi amaçlı
=DCount("*";"Tablo1";"DURUMU='YAKALANDI' And [SUÇU]='YAKALAMA EMRİ'") buradaki
''*'' işaretinin anlamı nedir ? diğerlerini anladım ..
AYRICA BU kodu geliştirerek daha fazla ayrıntıya girerek 3 veya 4 adet sorgu yaparak toplama yapıyor koda and ekleyip 2009 yılında olanları topla diye yazdım çok güzel oldu

tekrar teşekkürler




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Seçeneğe bağlı yan yana yazdırma dioxi 6 334 19/03/2019, 22:33
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Sonuçsuz Sorguya Başvurma Ve #hata Sorunu olcay.akkaya 5 257 18/03/2019, 15:59
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 9 510 14/03/2019, 14:50
Son Yorum: programmer67
Çözüldü Metin Kutusu Dikey Ortalama irfanxdemir 20 7.355 19/02/2019, 13:25
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Bağlı Tabloda Sorgu İşlemleri prtkl 7 316 13/02/2019, 16:32
Son Yorum: prtkl

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.