Metin Verilerini sorguya bağlı saydırmak
Tarih
13/12/2009 02:07
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
5
Okunma
1352
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
12/04/2017,00:56
Çözüldü 
Burada durumu kısmında 'YAKALANDI ' olanlarda suçu YAKALAMA EMRİ OLANLARI saymasını istiyorum nasıl yapabilirim.

[attachment=5769]
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
22/05/2017,20:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn kanlıtoprak form kuralları gereği mesajınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.

Forum isimleri nesne isimleri denetim isimleri kısaca bütün isimleri türkçe karakter kullanmadan ve aralarında boşluk olmadan (illa olacaksa _ kullanınız) oluşturunuz ilerde başınız ağrımasın istiyorsanız.

Aşağıdaki linkte 6. mesajda seruz hocamın örneğini inceleyiniz. Kolay gelsin. Saygılar

Seçilin kayda otomatik sıra numarası verme ve sayma
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
22/05/2017,20:13
Çözüldü 
Sn kanlıtoprak örneği ekledim. Gersini siz halledersiniz. Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   benremixvt2.rar (Dosya Boyutu: 40,31 KB / İndirme Sayısı: 17)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn.benremixi görmemiştim
formda yakalanan ve arananları gösteriyor


Ek Dosyalar
.rar   vt2-acc.rar (Dosya Boyutu: 33,3 KB / İndirme Sayısı: 14)
@benbendedeilem
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
22/05/2017,20:13
Çözüldü 
Sn accessman devamını kendisi yaparak daha iyi öğrenir diye yapmamıştım. Elinize sağlık. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
12/04/2017,00:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
büyüksünüz çok teşekkürler. şunuda sormak istedim bilgi amaçlı
=DCount("*";"Tablo1";"DURUMU='YAKALANDI' And [SUÇU]='YAKALAMA EMRİ'") buradaki
''*'' işaretinin anlamı nedir ? diğerlerini anladım ..
AYRICA BU kodu geliştirerek daha fazla ayrıntıya girerek 3 veya 4 adet sorgu yaparak toplama yapıyor koda and ekleyip 2009 yılında olanları topla diye yazdım çok güzel oldu

tekrar teşekkürler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 321 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Şarta Bağlı Tarih Atma kübrashn 4 75 04/05/2017, 18:13 kübrashn
  Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 130 28/04/2017, 11:28 atoz112
Çözüldü Raporda etiketi metin kutusunda değer yoksa gizleme saglikci_salih 7 2.290 29/03/2017, 17:26 atoz112
  Metin Kutusu Hakkında. perisanoglu 3 162 14/03/2017, 16:00 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status