Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/12/2009 02:07
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
5
Okunma
1685
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kanlitoprak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
12/04/2017,00:56
Çözüldü 
Burada durumu kısmında 'YAKALANDI ' olanlarda suçu YAKALAMA EMRİ OLANLARI saymasını istiyorum nasıl yapabilirim.

[attachment=5769]


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Çözüldü 
Sn kanlıtoprak form kuralları gereği mesajınızın tamamını büyük harfle yazmayınız.

Forum isimleri nesne isimleri denetim isimleri kısaca bütün isimleri türkçe karakter kullanmadan ve aralarında boşluk olmadan (illa olacaksa _ kullanınız) oluşturunuz ilerde başınız ağrımasın istiyorsanız.

Aşağıdaki linkte 6. mesajda seruz hocamın örneğini inceleyiniz. Kolay gelsin. Saygılar

Seçilin kayda otomatik sıra numarası verme ve sayma


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Çözüldü 
Sn kanlıtoprak örneği ekledim. Gersini siz halledersiniz. Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   benremixvt2.rar (Dosya Boyutu: 40,31 KB / İndirme Sayısı: 17)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
sn.benremixi görmemiştim
formda yakalanan ve arananları gösteriyor


Ek Dosyalar
.rar   vt2-acc.rar (Dosya Boyutu: 33,3 KB / İndirme Sayısı: 14)
@benbendedeilem
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
18/09/2017,06:45
Çözüldü 
Sn accessman devamını kendisi yaparak daha iyi öğrenir diye yapmamıştım. Elinize sağlık. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

kanlitoprak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
12/04/2017,00:56
Çözüldü 
büyüksünüz çok teşekkürler. şunuda sormak istedim bilgi amaçlı
=DCount("*";"Tablo1";"DURUMU='YAKALANDI' And [SUÇU]='YAKALAMA EMRİ'") buradaki
''*'' işaretinin anlamı nedir ? diğerlerini anladım ..
AYRICA BU kodu geliştirerek daha fazla ayrıntıya girerek 3 veya 4 adet sorgu yaparak toplama yapıyor koda and ekleyip 2009 yılında olanları topla diye yazdım çok güzel oldu

tekrar teşekkürler


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 459 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 507 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Farklı Tablo Verilerini Tek Bir Formda Gösterme damacanasu 2 191 23/07/2017, 21:31 damacanasu
Çözüldü Metin Veya Sayı Birleştirme ufukcem 10 547 22/06/2017, 09:31 ufukcem
Çözüldü Metin Ayırma ufukcem 2 195 16/06/2017, 10:10 ufukcem

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.