Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2009 22:05
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
8
Okunma
3186
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Burada öğrendiklerimi uygulamaya uğraştığım bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Eksik ve hatalarım varsa şimdiden affınıza sığınır önerilerinizi beklerim. Program "il-ilçe-köy " mantığından esinlenerek "ligler-kulüpler-sporcular" olarak dizayn edilmiştir. Ekstra olarak resim ekleme ve kullanmayı da denedim. Silme olayında mantığın eksik olduğunu düşünüyorum.(Kulübü sildiğinde ona ait sporcuları da silmeli bence) Zamanla onu da yaparım gibime geliyor.
Bilgilerinden faydalandığım tüm forum arkadaşlarıma teşekkürler.
Not:Program 2007 de yapıldı, forum kuralları gereği 2003 e göre kaydedildi.


Sayın benremix programı inceledim. Eleştirileriniz doğrultusunda bazı düzeltmeler ve düzenlemeler yaptım. Yeni halini ekliyor eleştirilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   LIGLER2003-2.rar(Dosya Boyutu: 223,62 KB / İndirme Sayısı: 350)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.443
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,13:06
Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık...
Bir iki küçük eleştirim olacak;
yalnız kapat düğmeleri çalışmıyor.
Liste kutusundan silerken sayfa ileri geri yapmayınca silinmiş mi belli olmuyor.
Futbolcuları da listeden ekleyebilirsek daha iyi olacak.
Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
İlginiz ve eleştirileriniz için çok teşekkür ederim Sayın benremix;
1-Kapat düğmelerine 2007 de makro eklemiştim. Formu kapatmıyor, sadece FRM_LIGLER ana formunu "load" ediyordu. 2003 e çevrilince başına bir şey mi geldi ? Img-grin
2-Liste kutularında sildikten sonra güncelleme yapmalıyım.
3-Futbolcular da ligler , kulüpler listelerinde olduğu gibi "ekle/değiştir" tuşuna basılınca gelen formdan (form3) eklenebiliyor.
Bu cevap teşekkür içindi. Eleştirilerinize hemen aklımda olduğu kadarıyla değerlendirdim. Ama programı açıp teker teker bakacağım.
Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ayhan2122

Uzman
 41
 681
 26
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
paylaşım için Tesekkur
Peki puanlama nasıl olacak ??
Fikstüre göre her hafta skorları yazıp puanlamayı yapsa ??
Acaba zor mu olur ?


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Sayın ayhan2122 ;
Tabiki dediklerinizi de, hatta oyuncuların geçmiş sezonlarda yer aldığı takımları v.b çeşitli bilgileri tutabilmek, işleyebilmek mümkün. Ama benim şu anki, bilgimle bunları yapabilmem namümkün Img-grin
Belki ileride değerlendirebilirim ya da iyi bilen arkadaşlar yapabilir. Sevgi ve saygılarımla. Teşekkürler.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

arzuu

Aktivasyon Bekleyen
 29
 341
 38
 17/02/2009
 -
 
 Ofis XP
 24/04/2010,10:04
paylaşım için teşekkürler hayri16.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444