Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/09/2010 16:20
Konu Sahibi
benremix
Yorumlar
13
Okunma
2803
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,20:34
Çözüldü 
Arkadaşlar;

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then ' buradaki \ bu işaret ne işlem yapıyor çözemedim. Bilen arkadaşlar açıklayabilirler mi?

Saygılar...


Private Sub Komut0_Click()
On Error Resume Next

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then
MsgBox "geçersiz sonuç"
Else
Metin6 = Metin1 / Metin3
End If

End Sub


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Yanlış yazmıştır / yazacağına. Eğer varsada bir kullanımı ben hiç kullanmadım


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Olcay hocam windows üzerinde yer alan dosyaların yolunu gösterirken kullanmıyormuyuz. Zaten windows'un kısa yollarındaki hedef alanını incelediğimizde de "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" şeklinde kullanıldığını görüyoruz.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Orası öyle de yukarıdaki kod da A sayısı \ B Sayısı şeklinde kullanılmış. Yoksa kullanılıyor elbette Lol


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Haklısınız hocam, ben genel anlamda düşünmüştüm.


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,20:34
Çözüldü 
Accessman;
Anladığım kadarıyla işareti ters kullanmış fakat hata vermemesi ilginç değilmi? Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 895 28/12/2016, 17:05 murat dikme
Çözüldü Form Üzerinde Filtreleme Hatalı İşlem Yapıyor. gogoli01 4 1.087 06/06/2014, 15:30 gogoli01
Çözüldü buton olay yordamı kodları yanlış işlev yapıyor simendifer 5 1.657 29/11/2013, 10:45 simendifer
Çözüldü Sorgu Mükerrer Kayıt Yapıyor farkli88 3 1.516 30/12/2011, 09:29 farkli88
Çözüldü Form Açılıp Kapandıkça Boş Kayıt Yapıyor durkheim 2 1.539 14/02/2011, 17:44 durkheim

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.