Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/06/2018 16:01
Konu Sahibi
ozkovlu29
Yorumlar
4
Okunma
371
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Ba.... Çİ....
 33
 39
 91
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 08/03/2019,11:33
Çözüldü 
Merhabalar;

Kod:
https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/


İnternet sayfasında bulunan TexBox'ların adlarına nasıl ulaşabilirim.
[Resim: do.php?imgf=152829004168671.jpg]



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.969
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:36
Merhaba, chrome'da, web sayfasındaki denetimi sağ tıkla, inceleyi tıkla. Chromda alt kısıma açılan pencerede denetim ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin.

[Resim: do.php?imgf=152829054041431.png]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Ba.... Çİ....
 33
 39
 91
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 08/03/2019,11:33
Lablerin adlarını koda yerleştirdim. Ancak renkli satırda hata verdi.

Nasıl düzeltilir.
[Resim: attachment.php?attachmentid=196006&stc=1&d=1528702035]

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
' İŞE GİRİŞ VE İŞTEN ÇIKIŞ TOPLU BİLDİRGESİ
Sub GirisCikisBildirgesiTOPLU()

With CreateObject("internetexplorer.application")
.Visible = True
.navigate "https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/"

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı
.document.all.j_id2030916047_790d5166.Value = 5 'Kontrol No
.document.all.j_id2030916047_790d511f.Value = 11111111 'Sistem Şifresi
.document.all.j_id2030916047_790d5125.Value = 22222222 'İşyeri Şifresi
End With

End Sub

[/align]



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.969
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:36
Merhaba,

Kullanıcı Adı verisinin aktarılacağı textbox'un id değeri loginForm:j_id2030916047_790d5153


Visual Basic Code
.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı



kodu yerine


Visual Basic Code
.document.getElementById("loginForm:j_id2030916047_790d5153").InnerHTML



kodunu kullanmalısınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Ba.... Çİ....
 33
 39
 91
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 08/03/2019,11:33
Sayın ozanakkaya;
TEŞEKKÜRLER




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İnternet Adresinden Stok Ve Fiyat Kontrolü Yapma kokotuna 2 153 11/02/2019, 20:00
Son Yorum: kokotuna
Çözüldü İnternet Kullanıcılarının Aylık Ödemesini Takip Edebilecek Basit Bir Uygulama Erkan Kaya 2 134 24/01/2019, 09:38
Son Yorum: Erkan Kaya
Çözüldü Kod İle İnternet Sayfası Açtırma te-kin 2 191 28/07/2018, 12:40
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Access İnternet Ortamında Kullanabilen Varmı ? okanocak 1 292 18/05/2018, 12:45
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 587 08/04/2017, 11:57
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.