Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/06/2018 16:01
Konu Sahibi
ozkovlu29
Yorumlar
4
Okunma
175
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Aktif Üye
BA.... Çİ....
89
09/08/2016
0
Gümüşhane
Ofis 2013 32 Bit
Dün,13:44
Çözüldü 
Merhabalar;

Kod:
https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/


İnternet sayfasında bulunan TexBox'ların adlarına nasıl ulaşabilirim.
resim



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.845
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:32
Merhaba, chrome'da, web sayfasındaki denetimi sağ tıkla, inceleyi tıkla. Chromda alt kısıma açılan pencerede denetim ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin.

resim


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Aktif Üye
BA.... Çİ....
89
09/08/2016
0
Gümüşhane
Ofis 2013 32 Bit
Dün,13:44
Lablerin adlarını koda yerleştirdim. Ancak renkli satırda hata verdi.

Nasıl düzeltilir.
resim

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
' İŞE GİRİŞ VE İŞTEN ÇIKIŞ TOPLU BİLDİRGESİ
Sub GirisCikisBildirgesiTOPLU()

With CreateObject("internetexplorer.application")
.Visible = True
.navigate "https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/"

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı
.document.all.j_id2030916047_790d5166.Value = 5 'Kontrol No
.document.all.j_id2030916047_790d511f.Value = 11111111 'Sistem Şifresi
.document.all.j_id2030916047_790d5125.Value = 22222222 'İşyeri Şifresi
End With

End Sub

[/align]



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.845
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,21:32
Merhaba,

Kullanıcı Adı verisinin aktarılacağı textbox'un id değeri loginForm:j_id2030916047_790d5153


Visual Basic Code
.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı



kodu yerine


Visual Basic Code
.document.getElementById("loginForm:j_id2030916047_790d5153").InnerHTML



kodunu kullanmalısınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29

Aktif Üye
Aktif Üye
BA.... Çİ....
89
09/08/2016
0
Gümüşhane
Ofis 2013 32 Bit
Dün,13:44
Sayın ozanakkaya;
TEŞEKKÜRLER




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 426 08/04/2017, 11:57 atoz112
Çözüldü alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 416 07/12/2016, 18:14 murat dikme
Çözüldü Textbox Değeri Hk. rknbrlz 5 705 10/05/2016, 11:29 Kardeşpayı
Çözüldü Label veya Textbox toplam görüntüleme heavysharpa 11 1.435 07/04/2016, 15:58 ozanakkaya
Çözüldü activex (microsft form 2.0 textbox) desteklemiyor hatası? kesoka 8 1.247 18/12/2015, 22:12 kesoka

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.