Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/06/2018 16:01
Konu Sahibi
ozkovlu29
Yorumlar
4
Okunma
269
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ozkovlu29


BA.... Çİ....
 32
 90
 38
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 21/09/2018,15:15
Çözüldü 
Merhabalar;

Kod:
https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/


İnternet sayfasında bulunan TexBox'ların adlarına nasıl ulaşabilirim.
[Resim: do.php?imgf=152829004168671.jpg]



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.399
 467
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:57
Merhaba, chrome'da, web sayfasındaki denetimi sağ tıkla, inceleyi tıkla. Chromda alt kısıma açılan pencerede denetim ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin.

[Resim: do.php?imgf=152829054041431.png]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29


BA.... Çİ....
 32
 90
 38
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 21/09/2018,15:15
Lablerin adlarını koda yerleştirdim. Ancak renkli satırda hata verdi.

Nasıl düzeltilir.
[Resim: attachment.php?attachmentid=196006&stc=1&d=1528702035]

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
' İŞE GİRİŞ VE İŞTEN ÇIKIŞ TOPLU BİLDİRGESİ
Sub GirisCikisBildirgesiTOPLU()

With CreateObject("internetexplorer.application")
.Visible = True
.navigate "https://uyg.sgk.gov.tr/SgkTescil4a/"

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı
.document.all.j_id2030916047_790d5166.Value = 5 'Kontrol No
.document.all.j_id2030916047_790d511f.Value = 11111111 'Sistem Şifresi
.document.all.j_id2030916047_790d5125.Value = 22222222 'İşyeri Şifresi
End With

End Sub

[/align]



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.399
 467
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:57
Merhaba,

Kullanıcı Adı verisinin aktarılacağı textbox'un id değeri loginForm:j_id2030916047_790d5153


Visual Basic Code
.document.all.j_id2030916047_790d5140.Value = 12345678912# 'Kullanıcı Adı



kodu yerine


Visual Basic Code
.document.getElementById("loginForm:j_id2030916047_790d5153").InnerHTML



kodunu kullanmalısınız.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozkovlu29


BA.... Çİ....
 32
 90
 38
 09/08/2016
0
 Gümüşhane
 
 Ofis 2013 32 Bit
 21/09/2018,15:15
Sayın ozanakkaya;
TEŞEKKÜRLER




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kod İle İnternet Sayfası Açtırma te-kin 2 112 28/07/2018, 12:40
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Access İnternet Ortamında Kullanabilen Varmı ? okanocak 1 212 18/05/2018, 12:45
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 489 08/04/2017, 11:57
Son Yorum: atoz112
Çözüldü alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 494 07/12/2016, 18:14
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü Textbox Değeri Hk. rknbrlz 5 799 10/05/2016, 11:29
Son Yorum: Kardeşpayı

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444