Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/07/2010 19:37
Konu Sahibi
Coskun0559
Yorumlar
9
Okunma
4637
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/10/2017,11:43
arkadaşlar ekteği örneği lisedeyken arkadaşım yapmıştı.fikir vermesi açısından zengin kaynak barındırıyor.programı rar dan çıkarın klasörü d sürücüsüne kaydedin.yoksa çalışmaz
yada data nesnesini ve bağlı textbox ların bağlantılarını klasörünüz nerde ise ordan yenidende seçip yapabilirsiniz fakat uğraştırır biraz çok nesne var


Ek Dosyalar
.rar   İNTERNET CAFE PROJESİ.rar (Dosya Boyutu: 68,54 KB / İndirme Sayısı: 453)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Teşekkürler sn coskun_cakal..


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/10/2017,22:38
Sn coskun_cakal paylaşım ve katkılarınız için teşekkürler. Saygılar..


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

tamyoltornistan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
115
06/01/2009
0
Kocaeli
Ofis 2003
12/02/2015,00:57
bunu nasıl çalıştıracağız???
cafe dosyasını açtım ama içinde sadece tablo var..!!


Cevapla

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/10/2017,11:43
sayın tamyoltornistan;
öncelikle belirteyim ekteki örnek visual basic örneğidir.Açmış olduğunuz Access tabloduda visual basicde hazırlanan projenin verilerinin tutulduğu veri tabanı dosyasıdır.vt de sadece tablolar var.veri girişi visual basicdeki formlardan yapılıyo karıştırmayınız.


GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

tamyoltornistan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
115
06/01/2009
0
Kocaeli
Ofis 2003
12/02/2015,00:57
visual basic programını kurmadan senin programının çalıştırabilirmiyim??? visual bacis hakkında pek bilgim yok da. Img-cray


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Visual Basic İnternet Tarayıcısı B€nD€Burak 1 2.112 14/02/2015, 21:58 kasimcan887

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.