Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/11/2010 15:08
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
7
Okunma
3068
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar

Çalışmamda Yapılan Satışları Rapor Olarak Alıyorum.İsteğim Hergün İçin Ayrı Ayrı Rapor Alabilmek.
Eğer Mümkün İse Raporun Sonunda Toplam Satışı Görebilmek.İyi Çalışmalar.

Hocam Pardon Örneği Eklemeyi Unutmuşum.Hemen Ekliyorum.



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
 3.130
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:29
Çözüldü 
mümkün tabiiii,ama örnek olmayınca nasıl olcak öyle,kurallarımızı okuyun lütfen



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,19:50
Çözüldü 
Sn lifeexciting

İstediğiniz aşağıda yapılmaya çalışılmıştır. Sorguda Date ile o günün raporu alınır. Date yrine Tarih yazıp Rapora tıkladığınızda raporunu istediğiniz günün tarihini girerseniz o günün raporu gelir.
Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   Test.rar(Dosya Boyutu: 107,48 KB / İndirme Sayısı: 14)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.benremix
Öncelikle Yardımlarınız için teşekkür ederim.İsteğim gibi bir çalışma olmuş.yalnız Raporun Altında Hangi tarihe ait sorgu çağırılırsa çağrılırsın hep bugünün tarihini atıyor.(Now fonksiyonundan dolayı) Raporda Çağırılan güne ait tarihi atması mümkün mü acaba?
Saygılar.İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Raporun altında olarak tarif ettiğiniz metin kutusunun Denetim Kaynağını

SQL Code
=Format([düzenlemeTarihi];"dd mmmm yyyy")

şeklinde değiştirin.



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,19:50
Çözüldü 
(22/11/2010 23:17)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn lifeexciting

İstediğiniz aşağıda yapılmaya çalışılmıştır. Sorguda Date ile o günün raporu alınır. Date yrine Tarih yazıp Rapora tıkladığınızda raporunu istediğiniz günün tarihini girerseniz o günün raporu gelir.
Saygılar...

Yukarıda açıklamaya çalıştım. Raporun sorgusunda Date yerine Tarih ya da Blackeagle hocamın belirttiği şekilde düzenlerseniz istediğiniz günün raporunu alırsınız.
Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Girilen Kaydın Aynı Form'dan Sadece O Kayıt İçin Rapor Çıktısı Alamıyorum. Oğuz Türkyılmaz 7 86 6 saat önce
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdaki Butona Metin Kutusundaki Köprüye Gitmesi İçin Komut Vermek Serkan Kurt 9 219 08/09/2018, 20:19
Son Yorum: Serkan Kurt
Çözüldü Vcard İçin Uyarlama access acemisi 7 179 02/09/2018, 12:40
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Accessde Rapor Formun Önüne Çıkması kursun 8 167 27/08/2018, 01:31
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Vcard İçin Resim Kayıt Zorunluluğu Olmasın access acemisi 2 96 16/08/2018, 23:47
Son Yorum: access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.