Formda girdiğim veri tabloda görünmüyor
Tarih
25/03/2010 02:05
Konu Sahibi
conquerora
Yorumlar
2
Okunma
1233
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
conquerora
conquerora
Kullanici Avatari
Aktif Üye
39
07/08/2009
0
Sakarya
Ofis 2007
18/08/2016,09:04
Çözüldü 
EKTEKİ DOSYADA FORMDA GİRDİĞİM VERİ TABLODA GÖRÜN MÜYOR. FORMDA BÜRÜT AĞIRLIKTAN-DARA AĞIRLIĞINI ÇIKARDIM. ÇIKAN SONUCU FORMDA NET AĞIRLIK BÖLÜMÜNDE GÖRÜYORUM. AMA BU DEĞERİ TABLODA GÖREMİYORUM. AYNI SORUN KİŞİ BAŞI NET AĞIRLIKTADA MEVCUT. NET AĞIRLIKTAN / KİŞİ SAYISINI BÖLDÜM FORMDA SONUCU KİŞİ BAŞI NET AĞIRLIKTA GÖRÜYORUM AMA TABLODA KAYIT ETMİYOR.

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


Ek Dosyalar
.rar   yemek.rar (Dosya Boyutu: 39,94 KB / İndirme Sayısı: 1)
07-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,20:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn conquerora normalde hesaplanan alanlar özel durumlar haricinde tabloya kaydedilmez. Sorgu form ve rapor olarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Çok özel bir durum sözkonusu değilse tabloya kaydetmenize gerek yok. Saygılar....
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

conquerora
conquerora
Kullanici Avatari
Aktif Üye
39
07/08/2009
0
Sakarya
Ofis 2007
18/08/2016,09:04
Çözüldü 
teşkkür ederim . işimi sorgu ile hallettim. allah razı olsun. yol gösteren arkadaşlara..
07-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 91 16/05/2017, 11:20 barcins
  Formda Resim Ekleme mharman 4 106 13/05/2017, 19:29 mharman
  Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 261 13/05/2017, 12:22 atoz112
  Giriş Yaparken Tabloda Tanımlı İse Kaydetsin barcins 8 141 12/05/2017, 10:14 barcins
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 75 07/05/2017, 20:45 temre


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status