Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1649
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hasan17

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 23
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:54
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

hasan17

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 23
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin



Kullanici Avatari

Ragıp61

Üye
Üye
 52
28
6
03/05/2010
0
Trabzon
Ofis 2007
17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:54
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 119 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 258 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Kdv Oranına Göre Toplam U.ALTUN 2 191 10/04/2018, 16:23
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Alt Forma Veri Ekledikten Sonra Toplam Güncellemesi Yunus Bozkurt 3 190 30/03/2018, 20:15
Son Yorum: Yunus Bozkurt
Çözüldü Formda Yan Toplam Aldırma hegu 4 185 04/03/2018, 19:03
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.