Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1671
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hasan17


 24
 65
 14
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:29
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin


Celosoft Yazılım

Kullanici Avatari

benremix


RA.... SO....
 51
 4.441
 127
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 Dün,15:49
Çözüldü 
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

hasan17


 24
 65
 14
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin



Kullanici Avatari

Ragıp61


 52
 28
 6
 03/05/2010
0
 Trabzon
 
 Ofis 2007
 17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e


ME.... B.....
 46
 3.150
 66
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:29
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin


Celosoft Yazılım


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 333 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 145 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 216 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 420 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Kdv Oranına Göre Toplam U.ALTUN 2 268 10/04/2018, 16:23
Son Yorum: U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444