Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1622
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
3.111
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:56
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin


Celosoft Yazılım
Cevapla

benremix

Onursal Üye
Kullanici Avatari
Onursal Üye
R.... S....
4.439
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
02/04/2018,18:54
Çözüldü 
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin


Cevapla

Ragıp61

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
03/05/2010
0
Trabzon
Ofis 2007
17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
3.111
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:56
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin


Celosoft Yazılım
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 155 22/04/2018, 16:03 dabanli
Çözüldü Kdv Oranına Göre Toplam U.ALTUN 2 119 10/04/2018, 16:23 U.ALTUN
Çözüldü Alt Forma Veri Ekledikten Sonra Toplam Güncellemesi Yunus Bozkurt 3 123 30/03/2018, 20:15 Yunus Bozkurt
Çözüldü Formda Yan Toplam Aldırma hegu 4 127 04/03/2018, 19:03 ozanakkaya
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 284 31/01/2018, 10:46 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.