Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1570
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?


Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
23/09/2017,05:31
Çözüldü 
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin


Cevapla

Ragıp61

Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
03/05/2010
0
Trabzon
Ofis 2007
17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 425 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Genel Toplam Hatası SOSS06 7 472 30/05/2017, 11:39 SOSS06
Çözüldü Sorguda Genel Toplam Ve Farkları Bulma access acemisi 12 664 01/05/2017, 14:58 access acemisi
Çözüldü Personelin Toplam Çalışma Süresini Bulma scil 6 480 10/04/2017, 15:27 atoz112
Çözüldü İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 232 14/02/2017, 12:47 haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.