Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1699
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hasan17

Aktivasyon Bekleyen
 24
 14
 65
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.180
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin



Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Ra.... So....
 52
 127
 4.442
 17/05/2009
365
 Ankara
 Şirket Sahibi
 Ofis 2010 64 Bit
 17/01/2019,08:09
Çözüldü 
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

hasan17

Aktivasyon Bekleyen
 24
 14
 65
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin



Kullanici Avatari

Ragıp61

Üye
 52
 6
 28
 03/05/2010
0
 Trabzon
 
 Ofis 2007
 17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.


Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.180
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Altformaltraporda Satır Sıra Numarası Verme Ve Genel Toplam Gösterme Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 12 206 30/11/2018, 15:54
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Koda Göre Toplam golf2000 11 227 18/11/2018, 17:37
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Sütun Altında Toplam Aldırmak... A_day 6 158 18/11/2018, 11:29
Son Yorum: A_day
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 460 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 246 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.