capraz sorgu
Tarih
30/03/2011 21:42
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
10
Okunma
2599
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn BlackEagle
çapraz sorguda sorunlarımı hallettim ancak sorguda yakalama emri gıyabı tutuklama muzekkeresi zorla getirme emri adlı belgeleri saydırırken forma girmiş oldugum kayıtlarda yukarıdaki belgelerden birine kayıt girmediğim zaman raporda bana girmediğim kayıt için böyle bir microsoft jet veritabanı alt yapısı [zorla getirme emri] değerini geçerli bir alan adı veya ifade olarak tanınmıyor diye uyarı çıkıyor eğer yukarıdaki 3 belge içinde kayıt girersem sorun olmuyor bir türlü anlayamadım bununla ilgili DENEME ÇAPRAZ sorgusuna ve buna bağlantılı MUAMELETEN ÇAPRAZ raporuna bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınız umarım ...eklentiyi yeniledim


Ek Dosyalar
.rar   seta soft yazılım.rar (Dosya Boyutu: 414,67 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Bu işlem için DENEME Çapraz isimli sorgunuzun özelliklerinden Sütun Başlıklarını sabitlememiz gerekiyor. Örneği incelerseniz bu işlem yapılmıştır. Böylelikle ilgili başlık ile ilgili kayıt olmasada yeri boş olarak getiriliyor. Eklediğim halinde, MEVCUDEN raporunda Zorla Getirilme Emri alanının boş olduğuna dikkat ediniz. Sanırım istediğiniz buydu.

Ancak Muameleten Çapraz isimli raporunuzda durum biraz farklı, çünkü kayıt kaynağında olmamasına rağmen ZORLA GETİRME EMRİ isimli bir alan eklemişsiniz. Bunu tekrar inceleyiniz. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   SETA SOFT_BlackEagle.rar (Dosya Boyutu: 67,2 KB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla

kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
(30/03/2011, 22:22)kanlitoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?

muzekkere Çapraz adında bir sorgunuz yok.
Cevapla

kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Sponsor Reklam
çok özür muameleten çapraz olacak tı
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Birde örnekleri anlatarak sorunuzu yöneltirseniz uygun olacaktır.
Örn. iki adet tarih girmişsiniz zaten. Bunlarıda birer tane saymış, ben konuyu tam algılayamadım sanırım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu Sonucunu Sipariş Sayısı Kadar Katlıyor. husem 14 145 24/02/2017, 14:22 husem
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 14 238 22/02/2017, 15:42 kadirba72
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 76 08/02/2017, 13:02 dufrety
Exclamation Access Büyük Verilerde Sorgu Hatası aydogdu_115 9 390 05/02/2017, 13:26 atoz112
  çoklu seçmeli sorgu murat_orh 16 174 05/02/2017, 11:37 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya