Skip to main content

AccessTr.neT


capraz sorgu

capraz sorgu

Çözüldü #1
sn BlackEagle
çapraz sorguda sorunlarımı hallettim ancak sorguda yakalama emri gıyabı tutuklama muzekkeresi zorla getirme emri adlı belgeleri saydırırken forma girmiş oldugum kayıtlarda yukarıdaki belgelerden birine kayıt girmediğim zaman raporda bana girmediğim kayıt için böyle bir microsoft jet veritabanı alt yapısı [zorla getirme emri] değerini geçerli bir alan adı veya ifade olarak tanınmıyor diye uyarı çıkıyor eğer yukarıdaki 3 belge içinde kayıt girersem sorun olmuyor bir türlü anlayamadım bununla ilgili DENEME ÇAPRAZ sorgusuna ve buna bağlantılı MUAMELETEN ÇAPRAZ raporuna bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınız umarım ...eklentiyi yeniledim
.rar seta soft yazılım.rar (Dosya Boyutu: 414,67 KB | İndirme Sayısı: 5)
Son Düzenleme: 30/03/2011, 22:32, Düzenleyen: kanlitoprak.
Cevapla
Çözüldü #2
Bu işlem için DENEME Çapraz isimli sorgunuzun özelliklerinden Sütun Başlıklarını sabitlememiz gerekiyor. Örneği incelerseniz bu işlem yapılmıştır. Böylelikle ilgili başlık ile ilgili kayıt olmasada yeri boş olarak getiriliyor. Eklediğim halinde, MEVCUDEN raporunda Zorla Getirilme Emri alanının boş olduğuna dikkat ediniz. Sanırım istediğiniz buydu.

Ancak Muameleten Çapraz isimli raporunuzda durum biraz farklı, çünkü kayıt kaynağında olmamasına rağmen ZORLA GETİRME EMRİ isimli bir alan eklemişsiniz. Bunu tekrar inceleyiniz. Kolay gelsin.
.rar SETA SOFT_BlackEagle.rar (Dosya Boyutu: 67,2 KB | İndirme Sayısı: 31)
Cevapla
Çözüldü #3
Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?
Cevapla
Çözüldü #4
(30/03/2011, 22:22)kanlitoprak yazdı: Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?

muzekkere Çapraz adında bir sorgunuz yok.
Cevapla
Çözüldü #5
çok özür muameleten çapraz olacak tı
Cevapla
Çözüldü #6
Birde örnekleri anlatarak sorunuzu yöneltirseniz uygun olacaktır.
Örn. iki adet tarih girmişsiniz zaten. Bunlarıda birer tane saymış, ben konuyu tam algılayamadım sanırım.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da