Raporda filitreleyerek klasör fihristi almak
Tarih
28/12/2010 22:51
Konu Sahibi
volkan1
Yorumlar
7
Okunma
2364
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



volkan1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Ekteki örneğimde aynı tabloda bulunan verilerden klasör isimlerini açılan menü yardımıyla filitreleyerek tek raporda o klasör için dosya fihristi yapmaya çalıştım ancak yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,26 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:47
Çözüldü 
Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,3 KB / İndirme Sayısı: 42)
Cevapla


volkan1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
(28/12/2010, 23:01)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.

Hocam elinize sağlık tam düşündüğüm gibi olmuş. Teşekkür ederim.
Hocam bir soru daha; her klasör fihristini nasıl 1 den başlatabilirim. Malüm tablodaki sıra nosundan alıyor?
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:47
Çözüldü 
Rica ederim. Sevindim. Problem çözüldüğüne göre Access Cevaplanmış Soruları bölmüne taşıyabiliriz.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:47
Çözüldü 
SIRANU metin kutusunun Denetim Kaynağını =1 ile değiştiriyoruz. Özelliklerde yer alan Büyüyebilir özelliğini Evet yapıyoruz. Aynı yerde bulunan Geçerli Toplam özelliğinide Tümü Üzerinde olarak ayarlıyoruz. Hepsi bu kadar, kolay gelsin. (Sonucu bildiriniz)
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.431
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:35
Çözüldü 
Sn Volkan1

Raporda sırano denetim kaynağını
=1 yap.
veri deki
Geçerli Toplamı Tümü Üzerinde yap.

Kolay gelsin.

Saygılar...
Ercan hocam pardon...Pişti olduk...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 232 Bugün, 00:13 m_demir
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 132 17/11/2016, 12:11 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Rapor Alt toplamları almak m_demir 2 71 17/10/2016, 13:52 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya