Raporda filitreleyerek klasör fihristi almak
Tarih
28/12/2010 22:51
Konu Sahibi
volkan1
Yorumlar
7
Okunma
2430
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



volkan1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekteki örneğimde aynı tabloda bulunan verilerden klasör isimlerini açılan menü yardımıyla filitreleyerek tek raporda o klasör için dosya fihristi yapmaya çalıştım ancak yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,26 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 26,3 KB / İndirme Sayısı: 42)
Cevapla

volkan1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
V....
135
27/11/2010
0
Bursa
Ofis 2003
11/02/2014,22:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(28/12/2010, 23:01)BlackEagle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Umarım doğru anlamışımdır. Rapor kaynağınızda değişiklik yaptım. Lütfen inceleyerek sonucu bildiriniz.

Hocam elinize sağlık tam düşündüğüm gibi olmuş. Teşekkür ederim.
Hocam bir soru daha; her klasör fihristini nasıl 1 den başlatabilirim. Malüm tablodaki sıra nosundan alıyor?
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Rica ederim. Sevindim. Problem çözüldüğüne göre Access Cevaplanmış Soruları bölmüne taşıyabiliriz.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
SIRANU metin kutusunun Denetim Kaynağını =1 ile değiştiriyoruz. Özelliklerde yer alan Büyüyebilir özelliğini Evet yapıyoruz. Aynı yerde bulunan Geçerli Toplam özelliğinide Tümü Üzerinde olarak ayarlıyoruz. Hepsi bu kadar, kolay gelsin. (Sonucu bildiriniz)
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
17/01/2017,20:35
Çözüldü 
Sn Volkan1

Raporda sırano denetim kaynağını
=1 yap.
veri deki
Geçerli Toplamı Tümü Üzerinde yap.

Kolay gelsin.

Saygılar...
Ercan hocam pardon...Pişti olduk...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 61 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 181 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 233 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Raporda filtreleme onay kutusu ile nightashes 3 140 12/01/2017, 18:53 nightashes
  Boş Klasör / Alt Klasör Silme donepezil 14 230 12/01/2017, 09:16 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya