rapor yazdırma
Tarih
28/12/2009 16:52
Konu Sahibi
tteoman
Yorumlar
2
Okunma
1228
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tteoman
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
28/12/2009
0
Muğla
Ofis 2000
11/10/2012,22:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İyi günler arkadaşlar ben akses e yeni başladım rapor yazdırmam gereken bir program yaptım fakat nekadar bilgi girdiysem (otomatik sayı nekadar saydıysa )çıktıyı da o kadar alıyorum. Ama ben sadece girdiğim bir tek bilgi icin çıktı almak istiyorum nasıl yapabilirim teşekkürler
tteoman, 28-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
13/01/2017,16:37
Çözüldü 
Bu konuda gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.

"Formdaki Rapor Butonu Tüm Kayıtları Gösteriyor" Diyenlere 
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
11/01/2017,20:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn tteoman yapamazsanız örneğinizi ekleyin bakalım. Kolay gelsin. Saygılar..
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 229 Dün, 16:35 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 66 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 77 02/01/2017, 20:08 m_demir
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 250 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Rapor Önizleme Sorunu m_demir 9 184 01/01/2017, 05:52 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya