Kodlardaki ters slash ne iş yapıyor?
Tarih
08/09/2010 16:20
Konu Sahibi
benremix
Yorumlar
13
Okunma
1910
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
11/01/2017,20:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar;

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then ' buradaki \ bu işaret ne işlem yapıyor çözemedim. Bilen arkadaşlar açıklayabilirler mi?

Saygılar...


Private Sub Komut0_Click()
On Error Resume Next

If Metin1 / Metin3 <> Metin1 \ Metin3 Then
MsgBox "geçersiz sonuç"
Else
Metin6 = Metin1 / Metin3
End If

End Sub
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Yanlış yazmıştır / yazacağına. Eğer varsada bir kullanımı ben hiç kullanmadım
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Olcay hocam windows üzerinde yer alan dosyaların yolunu gösterirken kullanmıyormuyuz. Zaten windows'un kısa yollarındaki hedef alanını incelediğimizde de "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" şeklinde kullanıldığını görüyoruz.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Orası öyle de yukarıdaki kod da A sayısı \ B Sayısı şeklinde kullanılmış. Yoksa kullanılıyor elbette Lol
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Haklısınız hocam, ben genel anlamda düşünmüştüm.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
11/01/2017,20:54
Çözüldü 
Accessman;
Anladığım kadarıyla işareti ters kullanmış fakat hata vermemesi ilginç değilmi? Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 236 28/12/2016, 17:05 murat dikme
Çözüldü Form Üzerinde Filtreleme Hatalı İşlem Yapıyor. gogoli01 4 870 06/06/2014, 15:30 gogoli01
Çözüldü buton olay yordamı kodları yanlış işlev yapıyor simendifer 5 1.244 29/11/2013, 10:45 simendifer
Çözüldü Sorgu Mükerrer Kayıt Yapıyor farkli88 3 1.263 30/12/2011, 09:29 farkli88
Çözüldü Form Açılıp Kapandıkça Boş Kayıt Yapıyor durkheim 2 1.314 14/02/2011, 17:44 durkheim


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya