İki Ayrı Tablodaki Verileri Tek Raporda Göstermek
Tarih
16/12/2012 18:41
Konu Sahibi
uzunlarbilisim
Yorumlar
4
Okunma
2603
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



uzunlarbilisim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
03/11/2008
0
Bursa
Ofis 2003
01/01/2017,19:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selam arkadaşlar, herkese kolay gelsin...

Ekteki örekte 2 adet tabo var. (Tablo1 - Tablo2)
Her tabloda 3 adet alan var. (ev - araba - eşya)
1 adet rapor1 isminde rapor var.

yapmak istediğim her iki tablodaki alanların içindeki verilerin, tek rapor içinde ev, araba ve eşya alanlarının altında göstermesi, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler, SAYGILAR...


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 13,68 KB / İndirme Sayısı: 18)
Komşunun Tavuğu sana Kaz Görünür, Aldanma..!
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
tam anladıysam ;


Ek Dosyalar
.rar   örnek-1.rar (Dosya Boyutu: 16,24 KB / İndirme Sayısı: 44)
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

uzunlarbilisim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
03/11/2008
0
Bursa
Ofis 2003
01/01/2017,19:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(16/12/2012, 19:41)yorum70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tam anladıysam ;

Tam olarak böyle değil, Tablo1 de iki kayıt var, Tablo2 de de iki kayıt var, raporda toplam dört kaydı birden görmemiz gerekiyor, sizin yaptığınız şekilde hem sorguda hemde raporda iki kayıt gözüküyor, halbuki 4 kayıt görünmesi lazım... yani hem Tablo1 deki hem de Tablo2 deki kayıtların tümünü görmemiz gerekiyor....
Komşunun Tavuğu sana Kaz Görünür, Aldanma..!
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,08:14
Çözüldü 
Birleştirme sorgusu kullanarak istediğinizi yapabilirsiniz.

Saygılar...

Bu konuyu da inceleyebilirsiniz.

İKİ AYRI TABLODAN VERİ ALMAK 
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

uzunlarbilisim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
03/11/2008
0
Bursa
Ofis 2003
01/01/2017,19:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(16/12/2012, 20:31)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birleştirme sorgusu kullanarak istediğinizi yapabilirsiniz.

Saygılar...

Bu konuyu da inceleyebilirsiniz.

İKİ AYRI TABLODAN VERİ ALMAK 

Çok Teşekkür ederim hocam, birleştirme sorgusuyla çözdüm, böylece her iki ayrı tabloya önce tek tek seçme sorgusu yapıyoruz ve daha sonra her iki sorguyu tek bir (birleştirme) sorguda birleştiriyoruz ve bütün kayıtları kullanabiliyoruz... +rep
Komşunun Tavuğu sana Kaz Görünür, Aldanma..!
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 61 11 saat önce murat dikme
  Tabloya Resim Yolu Eklenen Resmi Raporda Gösterme siyahca 2 63 19/01/2017, 16:59 siyahca
  Raporda doğru fakat pdf yapınca hatalı değerler kadirdursun 10 193 18/01/2017, 17:17 kadirdursun
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 179 15/01/2017, 12:43 usescrt
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 241 14/01/2017, 18:16 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya