Evrak Takibi Yardım
Tarih
04/07/2011 18:26
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
14
Okunma
2459
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,

Bir ufak çaplı bir evrak takip zımbırtısı hazırladım, fakat şöyle bir sorunum var; ARA / DÜZELT'e tıklayıp oradan seçmek istediğim isime tıklayınca EvrakTakip formuna o seçilen kişiye ait evrak bilgilerini getiriyor, fakat ne olduysa, ben alt formun içerisine ID' sütununu ekleyince sapıttı. Hangi isme tıklarsam tıklayayım ilk kaydı ya da başka bir kaydı getiriyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirm, şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   evrak_takip_zihniates.rar (Dosya Boyutu: 48,06 KB / İndirme Sayısı: 69)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
Formun Load olayına :

Visual Basic Code
    DoCmd.Maximize
    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec


yazdığınız için ilk kayıda gidiyor.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
ama formun açılışta boş gelmesini istiyorum o yüzden acNewRec diye geliyor ne yapayım?

Bir de sanırım size tam sıkıntımı anlatamadım, düzenle/ara ya tıklayınca çıkan isimlerden herhangi birini seçip, EvrakTakip formunda bilgilerin görünmesi gerekiyor lakin hangi isime tıklarsam tıklayalım ısrarla gidip ilk kayıt, ya da alakasız bir kayıt geliyor.


Ayrıca, o kodu sadece o formda değil diğer bütün formlarda da var ama sıkıntı olmuyor.

Private Sub Form_Load()
DoCmd.Maximize
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec



Eee yardımcı olabilecek kimse yok mu? Img-grin
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
Düzenle/Ara formundan tıkladığım kaydı EvrakTakip formunda görüyorum bende bir sıkıntı yok.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Alla alla bende neden sürekli, ilk kayıt görünüyor :S
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.431
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:35
Çözüldü 
(05/07/2011, 10:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düzenle/Ara formundan tıkladığım kaydı EvrakTakip formunda görüyorum bende bir sıkıntı yok.

Ben de denedim görünüyor. Ancak önce ID=x görünüyor sonra ilgili kayıt geliyor.

Bilgilerinize.....

Saygılar....
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Evrak Kayıt uygulaması için nasıl bir yol izlemeliyim talebe10 7 227 06/11/2016, 13:57 atoz112
  Okullar İçin Evrak Kayıt-Takip Programı mehami 7 175 17/10/2016, 12:51 mehami
  Sorguda kriteri boş bırakma için yardım. okumas 3 168 24/09/2016, 11:43 okumas
Exclamation ACCES mde yardim Mehemmed Fehradli 3 168 24/09/2016, 00:18 ozanakkaya
  access Formu Tam ekran yapma yardım Onur Akgül 10 413 06/08/2016, 20:39 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya