Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
18/02/2013 15:54
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
842
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
üç metin kutusu var bunlardan birisi başlangıç zamanını
metin1=time() ----> 08:52:16
olarak alıyor ikinci metin kutusu bitiş zamanını
metin2=time() ----> 09:47:51
olarak alıyor üçüncü metiin kutusunda bunların farkını almak istiyorum
metin3= metin2-metin1 yazdığımda sonucu
00:55:35
yazması iççin ne yapmam lazım nasıl yazmam lazım
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.807
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:45
Çözüldü 
üç metin kutusunun da Biçim özelliğini "Uzun Saat" olarak değiştir.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tarihe Göre Toplam Almak m_demir 11 425 20/06/2017, 22:41 m_demir
Çözüldü Butonda Her Zaman Olay Yordamı Kulanımı ates2014 10 715 10/06/2017, 09:16 ates2014
Çözüldü Tablo Değerini Belirli Sayılar Arasına Almak lanetdas 2 233 28/05/2017, 17:18 atoz112
Çözüldü Listede Ve Raporda Ara Toplamı Almak. m_demir 12 664 26/05/2017, 14:33 m_demir
Çözüldü Tarih Formatında Kayıt Yapmak. m_demir 5 359 14/04/2017, 00:02 m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.