zaman farkını zaman formatında almak
Tarih
18/02/2013 15:54
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
757
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
üç metin kutusu var bunlardan birisi başlangıç zamanını
metin1=time() ----> 08:52:16
olarak alıyor ikinci metin kutusu bitiş zamanını
metin2=time() ----> 09:47:51
olarak alıyor üçüncü metiin kutusunda bunların farkını almak istiyorum
metin3= metin2-metin1 yazdığımda sonucu
00:55:35
yazması iççin ne yapmam lazım nasıl yazmam lazım
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:11
Çözüldü 
üç metin kutusunun da Biçim özelliğini "Uzun Saat" olarak değiştir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 89 08/02/2017, 20:13 m_demir
  Dinamik Excel İle Sorgu Cevabı Almak dufrety 6 76 08/02/2017, 13:02 dufrety
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 384 26/12/2016, 11:38 raburabu
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 650 23/12/2016, 12:11 m_demir
  Rapor Alt toplamları almak m_demir 2 129 17/10/2016, 13:52 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya