Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/11/2009 02:06
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
3
Okunma
1741
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zetyu


 46
 134
 39
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 03/10/2018,13:06
Çözüldü 
Zaman dolduğunda yeni form açılıyor ..ama ben yeni açılan formu kapatsam bile sürekli tekrar ,tekrar açılıyor.Zaman dolduğunda bölmüne yazılan kodun sadece 1 kez çalışması nasıl yapılabilir.......

Ekte Sayın Celoyce nın bir örneği var onun üzerinde anlattım.Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim
................................
Private Sub Form_Timer()
Dim Y As String
Y = "00"
If X <= 10 Then
Me.Label10.Visible = True
X = X + 1

If X = 11 Then: Beep
Me.Label10.Caption = Format(Choose(X, "10", "9", "8", "7", "6", "5", "4", "3", "2", "1", "0"), Y)
Else
DoCmd.OpenForm "Celoyce"

End If
End Sub
...........................................................................


Ek Dosyalar
.rar   CELOYCE zamanla-komut bir kez.rar(Dosya Boyutu: 14,4 KB / İndirme Sayısı: 10)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

accessman


 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
Çözüldü 
[/i]kendimce çözümü böyle yaptım
c formundaki kodu böyle değiştirdim

--------------------------
Private Sub Form_Timer()
If X <> -1 Then
Dim Y As String
Y = "00"
If X <= 10 Then
Me.Label10.Visible = True
X = X + 1

If X = 11 Then: Beep
Me.Label10.Caption = Format(Choose(X, "10", "9", "8", "7", "6", "5", "4", "3", "2", "1", "0"), Y)
Else
DoCmd.OpenForm "Celoyce"
X = -1

End If
End If
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   CELOYCE zamanla-komut bir kez-accessman.rar(Dosya Boyutu: 14,68 KB / İndirme Sayısı: 31)
@benbendedeilem

Kullanici Avatari

esrefigit


 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
zaman dolduğunda olayında kod bir defa çalıştı bu kodun sonuna bu kod bir daha çalışmasın diye sıfırlayan bir şey eklemen gerekecek ki buda zamanı sıfırlamak olacaktır. Onu da TimerInterval = 0 ile yapabilirsin şayet kodu bir daha çalıştırmak istiyorsan yeniden zamanlama belirtmen gerkişyorki o zamanda uygun bir yere TimerInterval = 1000 bunu yazman gerekiyor.


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

zetyu


 46
 134
 39
 12/03/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis XP
 03/10/2018,13:06
Çözüldü 
Teşekkür ederim elinize sağlık tam istediğim gibi.


zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Butona Metin Kutusundaki Köprüye Gitmesi İçin Komut Vermek Serkan Kurt 9 291 08/09/2018, 20:19
Son Yorum: Serkan Kurt
Çözüldü Ağ üzerindeki bilgisayarı komut ile açmak? prtkl 4 1.357 18/08/2018, 22:38
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Şartlı,kaydet-sil-ekle Komut İşlemi fascioğlu 3 213 21/06/2018, 12:44
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formu Kapat Komut İşlemi fascioğlu 15 442 06/06/2018, 17:26
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Zaman Planlama temre 5 330 17/04/2018, 15:41
Son Yorum: A.Kadir.

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444