zaman dolduğunda komut bir kez çalısın
Tarih
20/11/2009 02:06
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
3
Okunma
1468
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
Dün,16:27
Çözüldü 
Zaman dolduğunda yeni form açılıyor ..ama ben yeni açılan formu kapatsam bile sürekli tekrar ,tekrar açılıyor.Zaman dolduğunda bölmüne yazılan kodun sadece 1 kez çalışması nasıl yapılabilir.......

Ekte Sayın Celoyce nın bir örneği var onun üzerinde anlattım.Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim
................................
Private Sub Form_Timer()
Dim Y As String
Y = "00"
If X <= 10 Then
Me.Label10.Visible = True
X = X + 1

If X = 11 Then: Beep
Me.Label10.Caption = Format(Choose(X, "10", "9", "8", "7", "6", "5", "4", "3", "2", "1", "0"), Y)
Else
DoCmd.OpenForm "Celoyce"

End If
End Sub
...........................................................................


Ek Dosyalar
.rar   CELOYCE zamanla-komut bir kez.rar (Dosya Boyutu: 14,4 KB / İndirme Sayısı: 10)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
[/i]kendimce çözümü böyle yaptım
c formundaki kodu böyle değiştirdim

--------------------------
Private Sub Form_Timer()
If X <> -1 Then
Dim Y As String
Y = "00"
If X <= 10 Then
Me.Label10.Visible = True
X = X + 1

If X = 11 Then: Beep
Me.Label10.Caption = Format(Choose(X, "10", "9", "8", "7", "6", "5", "4", "3", "2", "1", "0"), Y)
Else
DoCmd.OpenForm "Celoyce"
X = -1

End If
End If
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   CELOYCE zamanla-komut bir kez-accessman.rar (Dosya Boyutu: 14,68 KB / İndirme Sayısı: 30)
@benbendedeilem
Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
12/05/2017,17:08
Çözüldü 
zaman dolduğunda olayında kod bir defa çalıştı bu kodun sonuna bu kod bir daha çalışmasın diye sıfırlayan bir şey eklemen gerekecek ki buda zamanı sıfırlamak olacaktır. Onu da TimerInterval = 0 ile yapabilirsin şayet kodu bir daha çalıştırmak istiyorsan yeniden zamanlama belirtmen gerkişyorki o zamanda uygun bir yere TimerInterval = 1000 bunu yazman gerekiyor.
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
Dün,16:27
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkür ederim elinize sağlık tam istediğim gibi.
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda Komut Düğmesi Sihirbazında Makro Yerine Olay Yordamı Oluşturma bentürk 6 150 24/02/2017, 13:23 bentürk
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 744 08/10/2016, 10:26 ask200075
  komut tuşu ile sıralama yenginoglu 5 290 17/06/2016, 17:01 atoz112
Çözüldü Komut Düğmesine birden fazla görev Yükleme fascioğlu 18 1.466 07/11/2015, 23:51 atoz112
Çözüldü Komut hatası yenginoglu 12 959 03/11/2015, 17:20 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status