Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2011 11:28
Konu Sahibi
palmet
Yorumlar
7
Okunma
2500
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

palmet

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
[/align]anlatamadım ama çok basit olmalı örneği incelerseniz istediğimi anlarsınız teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 13,72 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Aşağıdaki kodu formunuzun
kod sayfasına yapıştırın

Visual Basic Code
Private Sub Form_Current()
Me.Metin3 = DMax("[sıra no]", "tablo1")
End Sub


Bu son sayıyı verir
yeni sayı için :

Visual Basic Code
Private Sub Form_Current()
Me.Metin3 = DMax("[sıra no]", "tablo1")+1
End Sub


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

palmet

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
(08/02/2011, 11:43)okileturc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıdaki kodu formunuzun
kod sayfasına yapıştırın

Visual Basic Code
Private Sub Form_Current()
Me.Metin3 = DMax("[sıra no]", "tablo1")
End Sub


Bu son sayıyı verir
yeni sayı için :

Visual Basic Code
Private Sub Form_Current()
Me.Metin3 = DMax("[sıra no]", "tablo1")+1
End Sub



sayın hocam neden şu veritabanına uygulayamıyorum uyuşmuyor anlamadım ekteki veri tabanını incelermisiniz


Ek Dosyalar
.rar   EVRAK KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 153,37 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

mustafa_atr

CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
yeni kayıt girerken, daha öncesinde tabloya toplam kaç kayıt girildiğini görmek istiyorsunuz. Doğru mu anladım?


Cevapla

palmet

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
42
02/02/2010
Denizli
Ofis 2003
17/11/2013,23:00
Çözüldü 
hayır hocam ekte nereye nasıl olmasını belirttim incelerseniz teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   EVRAK KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 150,03 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
No alanını metin yapmışsınız
Onu sayıya çevirdim, Kayıt no ya
metin olarak yazdırdım
resim

sayın palmet bence "No" alanı için de koda +1 ekleyin böylece
no ve kayıt no ya elle müdahele etmezsiniz aksi halde
no tekrar edeceğinden hata verecektir

yani şu kodu

Private Sub Form_Current()
Me.no = DMax("[no]", "Evrak_Kayit_Defteri_Veri_Tabani")
End Sub


şöyle kullanın

Private Sub Form_Current()
Me.no = DMax("[no]", "Evrak_Kayit_Defteri_Veri_Tabani") +1
End Sub






Ek Dosyalar
.rar   EVRAK KAYIT_okileturc.rar (Dosya Boyutu: 145,88 KB / İndirme Sayısı: 43)
okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 92 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 186 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 336 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Tabloya Yeni Veri Girişini Engelleme ALTANs 2 150 17/08/2017, 13:13 ALTANs
Çözüldü Döneme Göre Kayıt Etme haziran4 5 206 17/08/2017, 08:22 haziran4

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.