Yazdıklarınızı Ters Çevirsin
Tarih
28/11/2008 21:36
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
5
Okunma
1482
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
bunun için formumuza 2 adet textbox 1 tane command button eklememiz ve formumuza aşağıdaki kodu yapıştırmamız yeterli.

ör: textbox1'e ERKAN yazıyorsunuz butona tıklayınca NAKRE olarak çeviriyor. çok işe yaramaz ama belli mi olur belki lazım olur Halay

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Private Sub Command1_Click()



Dim i



i = 0



Do Until i = Len(Text1.Text) 'Text1 deki karekter sayisi kadar Fonksiyonu calistir



i = i + 1



a = Right(Text1.Text, i) 'sagdan i ninci karekteri Al



b = Left(a, 1) ' Aldigin Metinin ilk karekterden sonra sil



Text2.SelText = b 'sirasiyla Yaz



Loop 'Fonksiyon kapanisi



End Sub

Private Sub Form_Load()

End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

syrup
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
Sponsor Reklam
harfelere bu kadar işgence günahtır erkan. strreverse kullan.
textbox1.text=strreverse("erkan")
tek satır
resimresim
Cevapla

nuriyee
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
13/05/2009
0
Konya
Ofis 2003
21/02/2010,20:36
ya bide devamsızlk takip proqramı olsa ne iyi olur Lol
vaktinden çok sonra yağdın yüreğime yaz yağmuru gibiydin geldin de bir türlü geçemedin!!!...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Sponsor Reklam
Nuriye Hanım
Lütfen mesajınızı konuyla ilgili bir yere yazınız. Sitemizde arama yaparsanız mutlaka devamsızlık takibi ile ilgili örnekler bulacaksınız. Bu mesajın yeri burası değil ama..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

melleq
Üye
Kullanici Avatari
Üye
36
4
24/12/2008
0
Ankara
Ofis 2003
28/03/2010,21:00
bu kodlar v.stud. 2005 için değil sanırım kodlarda sorun gösteriyor..öylemi acaba??
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Sponsor Reklam
kodlar VB6 içindir.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status