Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/11/2008 21:36
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
5
Okunma
1845
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
bunun için formumuza 2 adet textbox 1 tane command button eklememiz ve formumuza aşağıdaki kodu yapıştırmamız yeterli.

ör: textbox1'e ERKAN yazıyorsunuz butona tıklayınca NAKRE olarak çeviriyor. çok işe yaramaz ama belli mi olur belki lazım olur Halay

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Private Sub Command1_Click()



Dim i



i = 0



Do Until i = Len(Text1.Text) 'Text1 deki karekter sayisi kadar Fonksiyonu calistir



i = i + 1



a = Right(Text1.Text, i) 'sagdan i ninci karekteri Al



b = Left(a, 1) ' Aldigin Metinin ilk karekterden sonra sil



Text2.SelText = b 'sirasiyla Yaz



Loop 'Fonksiyon kapanisi



End Sub

Private Sub Form_Load()

End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

Cevapla

syrup

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
196
1
30/10/2008
34
Çanakkale
Ofis 2003
08/10/2011,16:43
harfelere bu kadar işgence günahtır erkan. strreverse kullan.
textbox1.text=strreverse("erkan")
tek satır


resimresim
Cevapla

nuriyee

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
13/05/2009
0
Konya
Ofis 2003
21/02/2010,20:36
ya bide devamsızlk takip proqramı olsa ne iyi olur Lol


vaktinden çok sonra yağdın yüreğime yaz yağmuru gibiydin geldin de bir türlü geçemedin!!!...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Nuriye Hanım
Lütfen mesajınızı konuyla ilgili bir yere yazınız. Sitemizde arama yaparsanız mutlaka devamsızlık takibi ile ilgili örnekler bulacaksınız. Bu mesajın yeri burası değil ama..


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

melleq

Üye
Kullanici Avatari
Üye
36
4
24/12/2008
0
Ankara
Ofis 2003
28/03/2010,21:00
bu kodlar v.stud. 2005 için değil sanırım kodlarda sorun gösteriyor..öylemi acaba??


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
kodlar VB6 içindir.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.