Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/02/2012 14:50
Konu Sahibi
p_terzis
Yorumlar
4
Okunma
2192
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

p_terzis

Aktivasyon Bekleyen
PA.... TE....
 43
 26
 9
 22/02/2010
 -
 
 Ofis 2003
 27/12/2012,14:04
Çözüldü 
Arkadaşlar,

Farklı tablolardan ilişkilendirerek bir sorgu çalıştırıyorum. Fima isimlerini tuttuğum field de sorgudan sonra firmaları girdiğim gibi görebiliyorum. O sorgudan tekrar sorgu ürettiğimde ise normal gördüğüm firma isimleri japonca veya çince vs. garip harflerle görünüyor.
Örneğin veritabanında firma adı mesela MECANEX
ilk sorgudan sonra gene firma adı MECANEX görünüyor, ama o sorgudan tekrar sorgu ürettiğimde firma adı ボゆほ oluyor.
criteria olarak sadece MECANEX olanları ver dediğimde de sonuç ボゆほ oluyor.
kriter olarak mecanex i algılıyor ama ボゆほ şeklinde çıktı veriyor.

Dosyayı ekleyemiyorum İş yerimde intranetten internete herhangi bir bilgi aktaramıyorum.

Herhangi bir fikri çözüm önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

NOT: ボゆほ karakterlerini post ettiğimde çıkmıyor, japonca harfler gibi göründüğünü düşünün.



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Örnek görmeden birşey söylemek imkansız ama sanırım Font latdan kaynaklanıyordur.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

p_terzis

Aktivasyon Bekleyen
PA.... TE....
 43
 26
 9
 22/02/2010
 -
 
 Ofis 2003
 27/12/2012,14:04
Çözüldü 
(20/02/2012 17:38)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Örnek görmeden birşey söylemek imkansız ama sanırım Font latdan kaynaklanıyordur.

Sayın Power, örnek konusunda haklısınız, elimden gelse örnek koyardım. Merak ettiğim; tablolardan yaklasık 10 farklı field li bir sorgu çalıştırıyorum, o sorguda tüm fontlar gayet düzgün geliyor. O sorgudan başka sorgu yarattığımda 10 field den sadece 1 field in karakter yapısı bozuluyor.



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,00:29
Çözüldü 
Sorgulardada kolonları biçimleyebiliyorsunuz. Böyle bir problem de olabilir.


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

p_terzis

Aktivasyon Bekleyen
PA.... TE....
 43
 26
 9
 22/02/2010
 -
 
 Ofis 2003
 27/12/2012,14:04
Çözüldü 
(20/02/2012 20:36)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorgulardada kolonları biçimleyebiliyorsunuz. Böyle bir problem de olabilir.

Daha önce denemiştim, olmadı.





Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Yabancı Dilde Kurulu Windowsta Access Çalıştırma karaayhan 1 206 25/12/2017, 16:48
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Yabancı kaynaklı uygulamayı türkçeye çevirme exmadon 4 1.679 31/03/2013, 15:48
Son Yorum: exmadon
Çözüldü yabancı karekter kısıtlaması ferhatekinci21 3 1.472 20/10/2011, 13:49
Son Yorum: mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444