Webden Veri Aktarımı
Tarih
19/02/2011 17:04
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
4
Okunma
1382
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın arkadaşlar
Web sayfasından veri alma konusunda 10 gündür takıldım kaldım. Bu konu daha öncede çok defa işlenmişti, gereksiz yere kalabalık yapmak istemezdim ama ıtem, rows ve cell değerlerini 100 e kadar kombinasyonlarla denedim fakat başaramadım.Daha önce veri alabiliyorken ekteki kaynak kodunu verdiğim sayfadan bir türlü veri alamıyorum. Veri almak istediğim sayfanın resmini de ekledim. Sisteme şifre ve kullanıcı adı ile girilebildiğinden veri almak istediğim sayfa yerine kullanıcı giriş ekranı gelmektedir. Teşekkür ederim.


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

.txt   kisiBilgileriGuncelle[1].txt (Dosya Boyutu: 15,31 KB / İndirme Sayısı: 31)
.rar   webdenverialma-durkheim.rar (Dosya Boyutu: 37,11 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
item ve rows için şu anda birşey diyemeyeceğim ama,

formdaki webbrowserin ismi tarayıcı, koddakinin ismi tarayıcı8
Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
(19/02/2011, 17:14)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: item ve rows için şu anda birşey diyemeyeceğim ama,

formdaki webbrowserin ismi tarayıcı, koddakinin ismi tarayıcı8

rnek

Ozur Sayın hocam bu hata için özür dilerim. Bu formu örnek olarak eklemiştim. Gözümden kaçmış. Gerekli düzeltmeleri yaptım...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Private Sub tarayici8_ProgressChange(ByVal Progress As Long, ByVal ProgressMax As Long)
On Error Resume Next
TCKimlikNo = tarayici8.Document.getElementById("kimlikNo").Value
Soyadı = tarayici8.Document.getElementById("soyad").Value
Adı = tarayici8.Document.getElementById("ad").Value
Cinsiyeti = tarayici8.Document.getElementById("cinsiyeti").Value
BabaAdı = tarayici8.Document.getElementById("babaAdi").Value
DoğumYeri = tarayici8.Document.getElementById("dogumYeri").Value
DoğumTarihi = tarayici8.Document.getElementById("dogumTarihi").Value
Adres = tarayici8.Document.getElementById("adres").Value
End Sub


Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın sledgeab, çok teşekkür ederim. Sorun sayenizde çözülmüştür...+rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 531 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Webden veri alma stringeer 11 460 08/12/2016, 09:26 stringeer
  Excelden Veri Aktarımı Hatası Xleash 6 330 25/11/2016, 10:52 Xleash
Çözüldü vb kodlarıyla tablolar arası veri aktarımı mehmetb84 6 773 23/12/2015, 22:12 mehmetb84
Çözüldü Farklı Alanlara Sahip Tablolardan veri Aktarımı moskovic 2 827 23/12/2015, 01:10 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status