Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/03/2010 17:41
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
6
Okunma
2145
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Değerli Arkadaşlar;
Web sitesinde resim doğrulama işleminde çıkan resmi, formumdaki resim kutusuna aktarmak istiyorum. Sitedeki örnekleri inceledim bir şeyler yapmaya çalıştım fakat sonuca ulaşamadım. Ekte çalışmamı gönderiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Çözüldü 
sn Hayri16, resimdeki rakamları metin kutusuna, ilişkili veya ilişkisiz nesne çerçevesine ve Resim kutusuna aktarmak için zamanında çok uğraştım. İncelemediğim yerli veya yabancı site kalmadı.
konu ile ilgili yapılabilecek ve en uygun işlev, resmi 2. webbrowser'a aktarıp 1.webbrowsera bu resimdeki değerleri metin kutusuyla yollamak.

zaten bu resmin amacı, karakterlerin metin kutusuna aktarılmasını engellemek.

Dilerseniz resmi 2. webbrowsera yansıtabilirim.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın sledgeab;
İlginiz için teşekkür ederim. Ben de 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım. Sizin dediğiniz sistemde de yaptım fakat webbrowser1 de üretilen sayı ile webbrowser2 de üretilen sayı farklı oluyor. O nedenle yürütemedim (tabi benim bilgilerim dahilinde). Fakat siz de denemek isterseniz kesinlikle "Hayır" demem. ;)
Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Çözüldü 
ekteki örnekte webbrowser1deki resmi webbrowser2ye aktarıyor.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 59
 56
 1.010
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın sledgeab;
Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık olmuş. Ben buna benzer bir şekilkde sizin örneklerinizden yararlanarak yapmıştım. Fakat webbrowser1'i refresh ettiğimde webbrowser2 değişmiyordu. Ama şu an sizin yaptığınızda o da webbrowser1 e bağlı olarak aynı değeri alıyor. İyiki bu site var ve iyi ki sizler varsınız. Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.975
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,04:08
Çözüldü 
Konu, Access Cevaplanmış Soruları bölümüne taşınmıştır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda Resim Kalitesi Bilal Demirci 4 86 11/02/2019, 17:24
Son Yorum: Bilal Demirci
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 210 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.843 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü İki Tarih Arası Veri Alma hegu 7 311 15/12/2018, 12:09
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Resim Karşılaştırma notrino 10 327 20/11/2018, 18:49
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.