Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/03/2010 17:41
Konu Sahibi
Hayri16
Yorumlar
6
Okunma
1964
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Değerli Arkadaşlar;
Web sitesinde resim doğrulama işleminde çıkan resmi, formumdaki resim kutusuna aktarmak istiyorum. Sitedeki örnekleri inceledim bir şeyler yapmaya çalıştım fakat sonuca ulaşamadım. Ekte çalışmamı gönderiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   resimalma.rar(Dosya Boyutu: 15,1 KB / İndirme Sayısı: 17)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.605
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:08
Çözüldü 
sn Hayri16, resimdeki rakamları metin kutusuna, ilişkili veya ilişkisiz nesne çerçevesine ve Resim kutusuna aktarmak için zamanında çok uğraştım. İncelemediğim yerli veya yabancı site kalmadı.
konu ile ilgili yapılabilecek ve en uygun işlev, resmi 2. webbrowser'a aktarıp 1.webbrowsera bu resimdeki değerleri metin kutusuyla yollamak.

zaten bu resmin amacı, karakterlerin metin kutusuna aktarılmasını engellemek.

Dilerseniz resmi 2. webbrowsera yansıtabilirim.


Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın sledgeab;
İlginiz için teşekkür ederim. Ben de 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü yapamadım. Sizin dediğiniz sistemde de yaptım fakat webbrowser1 de üretilen sayı ile webbrowser2 de üretilen sayı farklı oluyor. O nedenle yürütemedim (tabi benim bilgilerim dahilinde). Fakat siz de denemek isterseniz kesinlikle "Hayır" demem. ;)
Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.605
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:08
Çözüldü 
ekteki örnekte webbrowser1deki resmi webbrowser2ye aktarıyor.


Ek Dosyalar
.rar   resimalma.rar(Dosya Boyutu: 25,81 KB / İndirme Sayısı: 44)
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın sledgeab;
Çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık olmuş. Ben buna benzer bir şekilkde sizin örneklerinizden yararlanarak yapmıştım. Fakat webbrowser1'i refresh ettiğimde webbrowser2 değişmiyordu. Ama şu an sizin yaptığınızda o da webbrowser1 e bağlı olarak aynı değeri alıyor. İyiki bu site var ve iyi ki sizler varsınız. Saygılarımla...


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
10.605
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,22:08
Çözüldü 
Konu, Access Cevaplanmış Soruları bölümüne taşınmıştır.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Ftp'ye Klasör Açma Ve Resim Yükleme donepezil 13 308 13/03/2018, 13:18 donepezil
Çözüldü Çoklu Resim Ekleme Ve Gösterme ates2014 5 286 12/03/2018, 16:17 ates2014
Çözüldü 3 Lü Resim Ekleme Örneğini Forma Uyarlama siyahca 4 128 11/01/2018, 16:23 siyahca
Çözüldü Webden Veri Alma Hatası idrisy 4 166 07/01/2018, 19:08 idrisy
Çözüldü Birleşik Giriş Kutusundan Veri Alma Öğrencimühendiss 2 125 04/12/2017, 08:24 Öğrencimühendiss

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.