Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/03/2014 14:59
Konu Sahibi
eagle28
Yorumlar
18
Okunma
4966
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
Selam arkadaşlar
Gecen seneden açıklık kazandıramadığım bir konu
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.GetElementsById(".........?.............").Click

web sitesi kodlarında buton İD sini bulamadım yada yok. buton kodu şu şekilde

Visual Basic Code
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">

yardımcı olabilirmisiniz


<td colspan="2" align="right">

<!--input type='submit' name='x' class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" value=' Giriþ ' /-->
<hr style="border-bottom: 1px solid #B3BDC4; border-top: none; border-left: none; border-right: none;"><!--a href="javascript:void(0)" class='kpp_button' onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'" onclick="document.loginform.submit();">Giriş</a-->
<input type="submit" value="Giriş" class="kpp_button" onmouseover="this.className='kpp_button_over'" onmouseout="this.className='kpp_button'">
</td>


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:37
Çözüldü 
aşağıdaki konuyu inceleyiniz.
Webrowser ve java düğmeleri

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).focus
kodu ile Giriş butonunun (55'i değiştirerek) sayısını bulup

WebBrowser1.Document.Links.Item(55).OnClick
kodu ile bu butonu tıklatabilirsiniz.


Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.863
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:37
Çözüldü 
(15/03/2014, 12:00)eagle28 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayısını nasıl bulabilirim biraz araştırdım ama anlayamadım


web sayfası açıldıktan sonra tab tuşuna bas, tab tuşuna kaçıncı basışında giriş butonuna geldiysen 1 eksiği.


Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
bu şekilde yaptım ama olmadı Img-cray
[vb]Private Sub tamam_Click()
WebBrowser1.Document.All("username").Value = mtn_kullaniciadi.Value
WebBrowser1.Document.All("password").Value = mtn_sifre.Value
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).focus
WebBrowser1.Document.Links.Item(2).OnClick


Cevapla

eagle28

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T.... E....
47
10/01/2011
Bolu
-
14/01/2016,21:50
Çözüldü 
VAZGECTİM Img-cray
(acılan konuyu nasıl silebilirim? Lol


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 918 09/11/2016, 23:35 mehami
Çözüldü POST metodu ile URL bağlanma ve rapor alma ucloy 1 630 21/12/2015, 16:59 ucloy
Çözüldü Access ile yapılan databaseyi web sitesine çevirme kamer2816 1 578 25/09/2015, 18:55 atoz112
Çözüldü Çoklu Kullanıcı /Veritabanı Bölme/Tablolara Bağlanma Nasıl Yapılıyor? mehami 4 1.356 04/07/2015, 03:43 mehami
Çözüldü bağlı tablo sihirbazı ile ayrı veritabanlarındaki tablolara bağlanma hedefkaya 3 1.628 19/08/2014, 09:47 alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.