Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/11/2008 20:43
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
3
Okunma
4829
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 04/11/2018,23:59
Aşağıdaki kodu olduğu gibi bir forma yapıştırın ve projenizi çalıştırın


Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
Option Explicit

Private Type TGUID
Data1 As Long
Data2 As Integer
Data3 As Integer
Data4(0 To 7) As Byte
End Type
Private Declare Function OleLoadPicturePath Lib "oleaut32.dll" (ByVal szURLorPath As Long, ByVal punkCaller As Long, ByVal dwReserved As Long, ByVal clrReserved As OLE_COLOR, ByRef riid As TGUID, ByRef ppvRet As IPicture) As Long
Public Function LoadPicture(ByVal strFileName As String) As Picture
Dim IID As TGUID
With IID
.Data1 = &H7BF80980
.Data2 = &HBF32
.Data3 = &H101A
.Data4(0) = &H8B
.Data4(1) = &HBB
.Data4(2) = &H0
.Data4(3) = &HAA
.Data4(4) = &H0
.Data4(5) = &H30
.Data4(6) = &HC
.Data4(7) = &HAB
End With
On Error GoTo ERR_LINE
OleLoadPicturePath StrPtr(strFileName), 0&, 0&, 0&, IID, LoadPicture
Exit Function
ERR_LINE:
Set LoadPicture = VB.LoadPicture(strFileName)
End Function
Private Sub Form_Load()
Set Me.Picture = LoadPicture("https://www.accesstr.net/images/logo.gif")
End Sub


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:38
kod için teşekkürler


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

erk_fenerbahce

Üye
 25
 1
 0
 04/01/2009
0
 Niğde
 
 Ofis 2007
 04/01/2009,09:11
ya arkadaşım wep sitesinini neresine yapıştıracazz yardımm idd:P



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:38

Kod:
Private Sub Form_Load()
Set Me.Picture = LoadPicture("https://www.accesstr.net/images/logo.gif")
End Sub

üstteki koddaki linki değiştireceksin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  transparent resim ile ilgili örnek accessman 2 2.068 12/04/2012, 20:19
Son Yorum: benremix
  İşlemci Hakkında Bilgi Alma chopper07 1 2.168 29/11/2008, 00:40
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444