Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/04/2011 12:21
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
29
Okunma
8872
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
forma koyduğumuz bir webbrowser da bağlandığımız adresteki sayfanın belli bir kısmına odaklanabilirmiyiz
yani sayfanın tam ortasında bir tıklama yeri var
formda biz webbrowser için 3 x 4 cm lik bir yer vermişiz
bu durumda bağlanınca web sayfasının üst soldan 3 x 4 cm lik kısmı görülüyor
biz soldan ve üstten mesafe miktarını vererek bağlandığımız sayfanın istediğimiz bir kısımdan 3 x 4 cm lik bölümü webbrowserda gösterebilirimiyiz
teşekkürler


@benbendedeilem
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Bir bilen yok mu acaba


@benbendedeilem
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/09/2017,11:19
Çözüldü 
Bununla ilgili örneği eklerseniz daha iyi olacak sanırım. Web browser bildiğim kadarıyla istediğiniz kadar büyüyor ve küçülüyor. Ama belli bir koordinata odaklanmak şimdiye kadar görsel olarak gerekmemişti çünkü biz hep küçültülmüş de olda koordinat veya tablo biçiminde düşünüp ona göre verileri ya da işlevleri Access üzerinden yapıyorduk. Bu dediğiniz sanırım farklı bir durum ve siz Access içinden web browser ile gösterim yapmaktan bahsediyorsunuz. Öyle mi?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
sanırım accesste web browser nesnesi koydum bana google sitesindeki ambleminin olduğu yerdeki ikinci "g" harfine konumlanıp sadece o kısmı göstersin diyor. örnek google verdim özür.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
http://is-zekasi.saglik.gov.tr/analytics...areketleri

bu adres ile ilk resimdeki sayfaya bağlanılıyor
buradaki mesela bebek aşı detayı sekmesi tıklanınca


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
@benbendedeilem
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Tam olarak açıklayamadınız zannediyorum. Fareyi belli bir konumamı taşımak istiyorsunuz yoksa web sitesindeki bir buton, metin kutusu, resim vb. öğreyemi odaklanmak istiyorsunuz?


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 1.200 22/04/2017, 19:51 atoz112
Çözüldü tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 529 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
Çözüldü Msgbox Kullanımı hknct 2 192 13/03/2017, 21:56 hknct
Çözüldü Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 307 06/01/2017, 22:41 nightashes
Çözüldü Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 1.294 02/12/2016, 17:11 siyahca

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.