vlookup
Tarih
23/02/2009 20:52
Konu Sahibi
kemalatik
Yorumlar
4
Okunma
2089
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
kemalatik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
19/02/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
24/02/2009,13:27
Çözüldü 
merhaba
excelde vlookup fonksiyonu ile bir hücreye değer girdiğimde o değerin başka tablodaki değerini getirebiliyorum. ancak accesste metinkutusuna değer girdiğimde o değerin karşılığını getiremiyorum. mesela sicilkutu yu güncelleştirme sonrasında sicil numarasının karşısındaki personel ismini getiremiyorum.yardımlarınız için teşekkür ederim
Cevapla

simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
887
30/10/2008
322
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Dün,23:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örnegi inceleyip uygulayınız
Cevapla

kemalatik
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
19/02/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
24/02/2009,13:27
Çözüldü 
Merhaba, cevabı tam anlayamadım. Ekte örnek bir tablo gönderiyorum. Bu tablo üzerinde yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bordro formunda sicil numarasını girdiğimde personel tablosundaki personelin adını getirmesini istiyorum.
Çok teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   bordro.mdb (Dosya Boyutu: 312 KB / İndirme Sayısı: 32)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.908
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
https://www.accesstr.net/acilir-kutuda-g...-1863.html
adreste bulunan örnekleri incele
Cevapla

simendifer

Kullanici Avatari
Onursal
E.... Ç....
887
30/10/2008
322
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Dün,23:23
Çözüldü 
örneginiz üzerinde yapmak istedikleriniz yapılmıştır sayın mehmet demiral ın ve C*E*L*O*Y*C*E nin söylediklerini yaptım önerilerini söyledikleri yapın kendileri çok degerli bilgili hocalarımızdır visual basıc kodlarına dikkat edin nasıl yapılmış inceleyin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status