virgülden sonra yuvarlamasın
Tarih
22/04/2009 14:52
Konu Sahibi
tgpek1
Yorumlar
12
Okunma
7777
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tgpek1
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
6
01/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/05/2011,16:13
Çözüldü 
virgülden sonraki uzunluk 2. Ancak rakamı yuvarlıyor. Örneğin, 85.77 sonrasında 85.78 e tamamlanıyor..sonuçta bulduğu sayı 85.778 bile olsa 85.77 kalması için ne yapabilirim..
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.317
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn tgpek1, işlem yaptığınız formu ekleyebilirmisin.
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Yuvarlama mantığı çocukken oynadığımız tahteravalliye benzer. Hangi taraf ağırsa o tarafa yönelir. Img-grin Adı üstünde, yuvarlama...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formdaki veya tablodaki alanın özelliklerine bağlı olarak yuvarlama işlemleri farklılık gösterebilir. Bu arada virgülden sonraki sayı değerini de kaç olarak belirlediğiniz önemlidir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Tablonuzda sayıyı kaydettiğiniz alanın özelliklerini şu şekilde düzenleyin:

Alan Boyutu: Ondalık
Duyarlık: 18
Ölçek: 2
Ondalık Basamaklar: 2

Formunuzdaki metin kutusunun özelliğinde Ondalık Basamaklar bölümünü 2 yapın.

Bakın bakalım artık dediğiniz oldu mu?

NOT: Ancak bu bahsedilen yuvarlama olmuyor. Bunu da hatırlatayım. Sizin sorununuz sadece alan özelliğini yanlış ayarlamaktan kaynaklanmış anladığım kadarıyla...
Cevapla

nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Onursal
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Yuvalama işlemini yok etmek için virgülden sonra kaç basamak olduğunu bilmemiz lazım. virgülden sonra sonsuza giderse o yuvarlama işlemini engellemek zor olur. siz basamağı söyleyin bir polüm yapalım Img-grin

Fonksiyonuda merak etmiyorum dersem yalan soylerim. yuvarlama yapmadan nasıl olacak. yolu var elbette de, sadece fonksiyonla nasıl olacak merakım o.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  liste kutusu son sutünden sonra gereksiz boşluk koruyucu 5 215 03/02/2017, 10:43 atoz112
  Tabloya ve forma yeni alanlar ekledikten sonra metin kutusu sonucu almıyor hasanak2 5 358 22/09/2016, 09:28 hasanak2
Çözüldü WebBrowser Yüklendikten Sonra İşlem Yapma ceminsay 2 1.140 27/06/2015, 23:17 ceminsay
Çözüldü Textbox ta yazanı daha sonra hatırlama saygincilli 6 2.258 10/06/2015, 13:27 SCavusoglu
Çözüldü formu bir süre sonra otomatik kapatma (?) Beyazıt Şardağ 5 1.164 25/04/2015, 14:47 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya