Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/04/2009 14:52
Konu Sahibi
tgpek1
Yorumlar
12
Okunma
8789
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

tgpek1

Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
6
01/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/05/2011,16:13
Çözüldü 
virgülden sonraki uzunluk 2. Ancak rakamı yuvarlıyor. Örneğin, 85.77 sonrasında 85.78 e tamamlanıyor..sonuçta bulduğu sayı 85.778 bile olsa 85.77 kalması için ne yapabilirim..


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Çözüldü 
sn tgpek1, işlem yaptığınız formu ekleyebilirmisin.


Cevapla

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Yuvarlama mantığı çocukken oynadığımız tahteravalliye benzer. Hangi taraf ağırsa o tarafa yönelir. Img-grin Adı üstünde, yuvarlama...


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
21/09/2017,23:03
Çözüldü 
Formdaki veya tablodaki alanın özelliklerine bağlı olarak yuvarlama işlemleri farklılık gösterebilir. Bu arada virgülden sonraki sayı değerini de kaç olarak belirlediğiniz önemlidir.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Tablonuzda sayıyı kaydettiğiniz alanın özelliklerini şu şekilde düzenleyin:

Alan Boyutu: Ondalık
Duyarlık: 18
Ölçek: 2
Ondalık Basamaklar: 2

Formunuzdaki metin kutusunun özelliğinde Ondalık Basamaklar bölümünü 2 yapın.

Bakın bakalım artık dediğiniz oldu mu?

NOT: Ancak bu bahsedilen yuvarlama olmuyor. Bunu da hatırlatayım. Sizin sorununuz sadece alan özelliğini yanlış ayarlamaktan kaynaklanmış anladığım kadarıyla...


Cevapla

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Aktif Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Yuvalama işlemini yok etmek için virgülden sonra kaç basamak olduğunu bilmemiz lazım. virgülden sonra sonsuza giderse o yuvarlama işlemini engellemek zor olur. siz basamağı söyleyin bir polüm yapalım Img-grin

Fonksiyonuda merak etmiyorum dersem yalan soylerim. yuvarlama yapmadan nasıl olacak. yolu var elbette de, sadece fonksiyonla nasıl olacak merakım o.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formu Excele Bağladıktan Sonra Form Üzerinde Değişklik Yapamıyorum ankaram 4 259 09/06/2017, 09:21 ankaram
Çözüldü liste kutusu son sutünden sonra gereksiz boşluk koruyucu 5 503 03/02/2017, 10:43 atoz112
Çözüldü Tabloya ve forma yeni alanlar ekledikten sonra metin kutusu sonucu almıyor hasanak2 5 653 22/09/2016, 09:28 hasanak2
Çözüldü WebBrowser Yüklendikten Sonra İşlem Yapma ceminsay 2 1.323 27/06/2015, 23:17 ceminsay
Çözüldü Textbox ta yazanı daha sonra hatırlama saygincilli 6 2.669 10/06/2015, 13:27 SCavusoglu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.