veritabanındaki verileri form aracılığıyla filitreleme
Tarih
13/01/2012 14:48
Konu Sahibi
medeze
Yorumlar
10
Okunma
1904
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



medeze
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
17/11/2011
3
Gaziantep
Ofis 2003
15/02/2017,12:33
Çözüldü 
ÜNİVERSİTE TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN BÖLÜM ADI YAZILDIĞINDA AYNI SAYFA İÇİNDE O BÖLÜMÜN OLDUĞU ÜNİVERSİTELER VE TABAN PUANLARININ ÇIKMASI GEREKİYOR. BUNUN İÇİN NE YAPILMALI?
gerekli veriler taban puanları dosyasında mevcut
DAHA AÇIKLAYICI OLSUN DİYE ÖRNEK BİR FORM SAYFASI GÖRÜNTÜSÜ EKLEDİM.
resim

Ek Dosyalar
taban puanlar.zip
[394.95 KB]
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

medeze
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
17/11/2011
3
Gaziantep
Ofis 2003
15/02/2017,12:33
Çözüldü 
örnek yapamadım
verileri ve görüntü örneğini yukarıda verdim. veriler Access e aktarılmış ve düzenlenmiş durumda istediğim sadece şekildeki yönergelere uygun bir form
DAHA AÇIKLAYICI OLSUN DİYE İSTEDİĞİM GÖRÜNTÜYÜ DOLDURULMUŞ HALDE EKLEDİM

resim
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İncelermisiniz...

ARA adlı formu çalıştırınız.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   taban puanlar.rar (Dosya Boyutu: 324,32 KB / İndirme Sayısı: 15)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.867
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:04
Çözüldü 
incele


Ek Dosyalar
.rar   taban puanlar-celoyce.rar (Dosya Boyutu: 264,89 KB / İndirme Sayısı: 21)
Cevapla

medeze
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
57
17/11/2011
3
Gaziantep
Ofis 2003
15/02/2017,12:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
C*e*l*o*y*c*e çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok faydalı olacak. nasıl yapıldığınıda açıklayabilirmisin.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kayıt Kontrol Eksik Verileri Bulma Ve Hesaplama hknct 10 122 11/02/2017, 18:11 hknct
  Verileri Excele Aktarma Hatası hknct 7 95 09/02/2017, 12:33 atoz112
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 125 06/02/2017, 08:53 haziran4
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 237 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 358 08/12/2016, 21:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya