Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/03/2009 11:39
Konu Sahibi
lokosit40
Yorumlar
15
Okunma
4292
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
daha önceki bir sorunuma kendi çapımda çözüm buldum.ağdaki pc den database alıyorum.ama bu database vb yazılmış bir programın databesi .database tablo bağlantısı yapıp verileri alabiliyorum ama.programı kapatmak gerekiyor.fakat program çalışırken database i kopyalayabiliyorum
Şİmdi gelelim soruma ben bu kopyala yapıştır işini nası pratikleştirebilirim.PikiySuite diye bir program bu işi yapıyor.Sizlerin de fikrinizi bekliyorum.
iyi çalışmalar


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:05
Çözüldü 
Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
kopyalamak istediğim tablolar paylaşımdaki biligisayarda.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco ağ bağlantılarım daki yolu bu.
ismi database ..
makro oluştururken hedef yada kaynak değerine ne yazmam gerekir


Cevapla

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Ağdaki bir pc den kendi veritabanıma aktarma yapmak istiyorum.
\\Pc-14e26bcd3c31\heco yolundaki database isimli veritabanını kopyalamak için nasıl makro yapmam gerekir.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:05
Çözüldü 
Bunu size önerdiğim konuyu bırakıp yeni konu açmışsınız. Bu kurallara aykırı bir durum. Konu kirliliği yaratmamaya dikkat edelim lütfen.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

lokosit40

Üye
Kullanici Avatari
Üye
33
6
14/02/2009
0
Kırşehir
Ofis 2003
27/11/2014,16:22
Çözüldü 
Ben konu farklılaştığı için yeni bir konu açma düşüncesindeydim.Kusura bakmayın.Peki Sorum hakkında bir fikriniz var mı?
(04/03/2009, 11:48)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Access içinde yer alan "veritabanıaktar" makrosunu kullanabilirsiniz. Aynı işi Sql veta ado komutlarıyla yapabilirsiniz diyeceğim ama sizin kafanızı karıştırmak da istemiyorum. En sağlıklısı Access içindeki makroyu kullanmanız. Ben birçok işimde kullandım, gayetde güzel çalışıyor.

Kolay gelsin.


veritabanı aktarma makrosunu nasıl yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirimm.makro yaparken hedef değerine ne girmem gerekir mesela?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Seçili Dönemi Pdf Aktarma paseidon19 6 228 04/09/2017, 11:27 ozanakkaya
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 124 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Veritabanı Sutun Toplamları Alamıyorum scil 13 586 12/08/2017, 12:01 ozanakkaya
Çözüldü Veritabanı geliştirmek ve öğrenmek istiyorum.önerileriniz nedir? yavuzulaskn 3 303 31/05/2017, 15:30 atoz112
Çözüldü Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 374 12/05/2017, 15:22 kübrashn

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.