Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/07/2010 15:13
Konu Sahibi
jossihvi11
Yorumlar
7
Okunma
1775
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

jossihvi11

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
16/09/2017,11:43
Çözüldü 
İyi Günler

dosyada 3 adet tablo var. GİRİŞ , ÇIKIŞ ve PERFORMANS. GİRİŞ ve ÇIKIŞA VERİ GİRİŞİ YAPILACAK. BU VERİ GİRİŞİ ESNASINDA ORDER NOSUNU YAZILINCA PERFORMANS TABLOSUNDAN DİĞER VERİLERİ GİRİŞ VE ÇIKIŞ TABLOSUNA OTOMATİK GELMESİNİ İSTİYORUM. NASIL YAPABİLİRİM? ÖĞRETİRSENİZ DAHA ÇOK SEVİNİRİM.


Ek Dosyalar
.rar   DEEPO.rar (Dosya Boyutu: 108,77 KB / İndirme Sayısı: 4)
jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Sn Jossihvi11

Lütfen örneğinizi 2003 formatında ekleyiniz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

jossihvi11

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
16/09/2017,11:43
Çözüldü 
ekledim kusura bakmayın eğer geç dönüyosam şirketteyima ara ara bakabiliyorum . İlgilendiğiniz için teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   DEEPO2003.rar (Dosya Boyutu: 80,9 KB / İndirme Sayısı: 4)
jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Ekteki örneği incelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   DEEPO2003.rar (Dosya Boyutu: 91,83 KB / İndirme Sayısı: 19)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

jossihvi11

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
15/07/2010
0
Isparta
Ofis 2007
16/09/2017,11:43
Çözüldü 
YAPTIĞINIZ ÇALIŞMAYI İNCELEDİM. ÖNCELİKLE İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ASLINDA TAM OLARAK İSTEDİĞİM BU ŞEKİLDE ORDER GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINI YAPARKEN YANINDA DA BU PERFORMANS BİLGİLERİNİN OLMASINI İSTİYORUM FAKAT YAPTIĞIM DENEMELERDE GÖSTERMEDİ NAPABİLİRİM??
ÖZÜR DİLERİM BEN ORDER NUMARASI YERİNE ÇALIŞMA NUMARASI YAZMIŞIM NASIL YAPTIĞINIZDAN KISACA BAHSEDERMİSİNİZ?


jossihvi11, 15-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Tablolarda eşleştirilecek alanların aynı tanımlanması lazım.
Sizin çıkış tablonuzda orderno tamsayı fakat müşteri tablonuzda not olarak tanımlı müşteri tablonuzdaki not tanımını uzun tamsayı olarak değiştirin bağlantılar olacaktır.


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
eşleme veri


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 1.087 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
Çözüldü bir comboboxtan veri seçince diğer comboboxlara veri getirmek alican60 4 2.639 14/10/2014, 08:59 drummers
Çözüldü Excelden Tabloya veri almak, Tablodan excele veri göndermek. mesutyagmur 13 4.860 26/10/2013, 09:07 alpeki99
Çözüldü formda sorgu kullanıdığında eşleme problemi bilgins 3 1.218 06/11/2012, 15:27 accessman
Çözüldü bir veri tabanındaki tabloları diğer veri tabanına almak oguzgon 2 1.689 10/07/2012, 18:35 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.