Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
08/12/2010 23:15
Konu Sahibi
moskovic
Yorumlar
7
Okunma
2309
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

moskovic

Aktif Üye
 37
 128
 42
 18/01/2010
0
 -
 
 -
 13/05/2017,11:48
Çözüldü 
ekteki programda bir cok form mevcut bu formlara giris yaparken sicil numarasi aramak gerektiginden F_PERSONEL_ARAMA isimli formu hazirladim. bunun icin formlardan F_PERSONEL_ARAMA isimli forma gitmesini saglayan birer buton ekledim. bu butonlara basilipta F_PERSONEL_ARAMA formu acildiginda ve gereken sicil numarasini filtreledikten sonra listeye cift tikladiginda tekrar geldigi forma donmesi icin formlararasigecis isimli bir modul hazirladim. Buraya kadar hersey yolunda gidiyor.

yapmak istedigim sudur.

ORNEK OLARAK
(F_PERSONEL_ARAMA ve F_PERSONEL_CIKISLARI formlarini kullanabiliriz.)

F_PERSONEL_CIKISLARI isimli formu acip Ara butonuna basalim
F_PERSONEL_ARAMA formu acilacak
F_PERSONEL_ARAMA formundaki listeye tiklandiginda
F_PERSONEL_ARAMA formunu hangi form acmissa (F_PERSONEL_CIKISLARI) o forma sicil numarasini yazsin...


moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.624
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,15:04
Çözüldü 
1. mesaja eklediğiniz örnek reklam içerdiği için kaldırılmıştır. Sorunuzun cevabı için ekteki örneği inceleyiniz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

moskovic

Aktif Üye
 37
 128
 42
 18/01/2010
0
 -
 
 -
 13/05/2017,11:48
Çözüldü 
Neyin reklamini yaptigimi anlamadim ama her neyse...

Forms!F_PERSONEL_CIKISLARI![Sicil No] = Me.Liste0

bu kodu kullandigimda lisiteye her tikladigimda ayni formu acacak ben bunu istemiyorum. benim istedigim hangi formdan gelmisse o form acilsin arama formunu sadece cikis formu icin kullanmayacam daha bir cok formda kullanmak istiyorum...


moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.624
 472
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,15:04
Çözüldü 
Ekteki örnekte bulunan ve arama formunu açtıran butondaki kodu ve arama formundaki listeyi çift tıklama kodunu incele,


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.136
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 15/12/2018,11:41
Çözüldü 
Alıntı:Neyin reklamini yaptigimi anlamadim

Lütfen kimse kimseyi kandırmasın. Karşınızda liseye giden çömezler bulunmuyor. Eğer yukarıda ne denildiğini anlayamıyorsanız zaten programlama size göre bir iş değil demektir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

moskovic

Aktif Üye
 37
 128
 42
 18/01/2010
0
 -
 
 -
 13/05/2017,11:48
Çözüldü 
syn sledgeab: yaridimlariniz icin cok tesekkur ederim cok isime yaradi sayenizde biseyler ogreniyoruz Allah razi olsun.

Syn alpteki: oncelikle admin olarak yonetimini yaptiginiz sitenin bizelere verdigi hizmet icin sonsuz sukranlarimi sunarim. Kimle nasil bir sorununuzun oldugunu bilmiyorum ama benim amacim ahmeti , mehmeti reklam etmek degildir. Siz hocalarimiz ve biz site uyelerin ortak amaci paylasim oldugundan, benim yayinladigim ekteki ornekte bulunan imzanin bir paylasim eseri oldugunden degistirmek istemedim. Fakat sozu bahis konuyu sizin kurallariniza aykiri oldugunu ogrenmis olduk ve bundan sonra dikkatli olacagimi bilmenizi isterim.
saygilar...


moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 200 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Form Alanına Ek Yada Resim Çağırma Hk.. larion 4 149 14/11/2018, 17:30
Son Yorum: larion
Çözüldü Eşleşen Kriter İle Rapora Veri Çağırma av.fatihberber 2 142 12/10/2018, 23:31
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Webden Resim Çağırma estapan 7 703 26/07/2018, 15:41
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Metin Kutusuna Girilen Veriye Göre Veri Çağırma fascioğlu 3 244 25/07/2018, 18:14
Son Yorum: fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.