VB 2010 ve Şifreli Access Bağlantısı
Tarih
29/06/2013 01:09
Konu Sahibi
kankos
Yorumlar
5
Okunma
3088
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kankos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
13/09/2011
0
Ankara
Ofis 2010
01/07/2013,14:06
Çözüldü 
Kısaca Sorunum Şu Projeme 1 Adet Modül Ekledim

Kod:
1
2
3
4
5
6
Module Module1
Public yetki As Byte
Public kullanici As String
Public baglanti_metni As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=|DataDirectory|\veritabani.mdb; Persist Security Info=False;"
Public baglanti As New Data.OleDb.OleDbConnection(baglanti_metni)
End Module


Şifresiz Access veritabanımla bağlanabiliyorum. Fakat Veritabanını Kimsenin Programı Kullanmadan Düzenleme,Silme Gibi İşlemleri Yapmasını İstemiyorum. Bu Yüzden Veritabanına Şifre Koydum.

Bu Şifreyi Kodda Nereye Yazmam Gerekli ?

Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.024
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:47
Sponsor Reklam

Visual Basic Code
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=VeritabanıAdresi;User Id=admin;Password=Parola;"


Her ne kadar şifre koysan dahi Access şifresi 0.001 saniyede kırılabiliyor haberiniz olsun.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kankos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
13/09/2011
0
Ankara
Ofis 2010
01/07/2013,14:06
Cevabınız için teşekkür ederim.
Verilerin programsız okunamaması için ne kullanmalıyım veya ne yapmalıyım ?
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.024
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:47
Sponsor Reklam
Access ile yapabileceğiniz bir şey yok. En iyi çözüm MySql veya MsSql server ile verileri depolamaktan geçer.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

kankos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
13/09/2011
0
Ankara
Ofis 2010
01/07/2013,14:06
Cevap ve Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim.
Webhost şirketleri uzaktan mysql bağlantısı sağlamadığı için sanırım vps kiralamam gerekecek.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.024
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:47
Sponsor Reklam
İllaki bir firmadan sunucu kiralamak zorunda değilsiniz. Elinizde Pentium 4, 1 GB bir makine olsun onu sunucu haline getirip firmanızda kullanabilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü visual studio 2010 ile video oynatıcı yapmak umutakkaya 2 1.486 09/06/2014, 08:46 umutakkaya
Çözüldü visual studio 2010 ile oluşturulan exe programların kaynak kodunu görme umutakkaya 18 11.077 30/05/2014, 09:45 umutakkaya
Çözüldü VS 2010 daki projeyi VS 2005 de nasıl çalıştırabilirim? tefenninet 3 1.787 07/05/2013, 12:11 alpeki99
Çözüldü Microsoft Visual Studio 2010 Form tasarımı ozcow 2 2.554 20/04/2012, 00:53 ozcow
Çözüldü VS 2010 dan Access e Formatlı kayıt sorunu Black_Trouble 8 2.383 04/03/2012, 01:12 Black_Trouble


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya