Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/12/2009 01:05
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
4
Okunma
2039
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yenginoglu


AH.... YE....
 60
 496
 116
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 26/09/2018,19:34
Çözüldü 
selam arkadaşlar ekteki frm_daireler formunda çoklu resim gösterme ye tıklayınca type mismatch hatası veriyor ama tamam deyince devam ediyor bu ne hatasıdır acaba nasıl düzelir.
teşekkürler,
saygılarımla,


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar(Dosya Boyutu: 81,86 KB / İndirme Sayısı: 46)
Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

alpeki99


OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Emlak No alanında bir numara göremediğinden dolayı bu hatayı veriyor olabilir. Sizde veriler vardır bir deneyin isterseniz. Eğer o alanda veri yoksa uyarı verip formun açılmasını engelleyebilirsiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

yenginoglu


AH.... YE....
 60
 496
 116
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 26/09/2018,19:34
Çözüldü 
teşekkür ederim sayın alpeki99 bir kontrol edeyim.
olmadı yapamadım


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

alpeki99


OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Biraz daha ayrıntılı inceleyip Debug işlemi sonucunda hata Resimleri Gösteren formda ortaya çıktı.

Kod:
If IsNull(Me!MKResim) Or Me!MKResim = "" Then
            Me!ResimCercevesi.Picture = Me!MKResim
        ElseIf IsNull(Me!MKResim2) Or Me!MKResim2 = "" Then
            Me!ResimCercevesi2.Picture = Me!MKResim2


Bu kısımda MKResim2 boş olduğundan dolayı

Kod:
Me!ResimCercevesi2.Picture = Me!MKResim2


kısmında hatayı veriyor. İncelemeye devam ediyorum ama bu arada siz veya bir başkasıda çözüm getirebilir.


Şu şekilde oldu. Paint ile sallama bir resim yaptım masaüstüne attım. Daha sonra yukarıda bahsetmiş olduğum yerdeki kodu şu şekilde değiştirince hata vermedi:

Kod:
    If IsNull(Me!MKResim) Or Me!MKResim = "" Then
            Me!ResimCercevesi.Picture = Me!MKResim
        ElseIf IsNull(Me!MKResim2) Or Me!MKResim2 = "" Then
            Me!ResimCercevesi2.Picture = "c:\users\a\desktop\yok.jpg"


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

yenginoglu


AH.... YE....
 60
 496
 116
 31/10/2008
18
 Bursa
 Yönetici
 Ofis 2010 32 Bit
 26/09/2018,19:34
Çözüldü 
sayın alpeki99 bende senin dediğin gibi paintte resim yaptım ve senin kodu yazdım ama olmuyor.


Ahmet Yenginoğlu




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Açılırken Nesneye Değer Atayamazsınız Hatası Oğuz Türkyılmaz 14 258 13/10/2018, 18:24
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Filedialog Hatası notrino 9 108 12/10/2018, 09:37
Son Yorum: notrino
Çözüldü ALike Hatası notrino 2 76 20/09/2018, 10:02
Son Yorum: notrino
Çözüldü Liste Kutusu Eksik İsleç Hatası hey 19 417 16/09/2018, 18:38
Son Yorum: hey
Çözüldü Form Da Yapmış Olduğum Hesaplama İşlemi #tür! Hatası Veriyor kursun 3 221 15/09/2018, 21:10
Son Yorum: kursun

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444