Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/02/2010 13:00
Konu Sahibi
bilgeman
Yorumlar
5
Okunma
2083
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

bilgeman

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 5
 2
 13/04/2009
0
 Bursa
 
 Ofis XP
 04/05/2011,12:03
Çözüldü 
Ben bir adisyon programı yapıyorum programda adet ile tutarın çarpımını toplam alanına yazdırıyor ama kaydı kaydettiğim zaman sorgulamalar kısmından sorguluyorum toplam olarak "0.00 TL" yazıyor.
Asıl toplamı göstermiyor.Bu konuda yardım ederseniz sevinirim...

.rar   Kopyası (2) Asslı Börek.rar(Dosya Boyutu: 185,72 KB / İndirme Sayısı: 5)


resim

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.272
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Uygulamanızdaki hangi sorgudan bahsettiğinizi anlayamadım, ikitarih arası sorgudaki hatayı düzelttim. Örnek ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   Asslı Börek_sled.rar(Dosya Boyutu: 169,51 KB / İndirme Sayısı: 2)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

bilgeman

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 5
 2
 13/04/2009
0
 Bursa
 
 Ofis XP
 04/05/2011,12:03
Çözüldü 
Sorunum şu :
Ana menüden adisyon fişine tıklayarak yeni kayıt ekliyorum.
kaydı eklerken toplam alanına tutarla adetin çarpımını yazdırıyorum.
[Adet]*[Tutar] şeklinde ama bunu adisyon fişi üzerinde hesaplayıp sonucu yazıyor
resim
ancak Adisyon tablosundaki toplam alanına değer olarak "0.00 TL"
resim
yazıyor bu sefer sorgulama yaptığımda da sonuc olarak "0.00 TL" geliyor.
resim


resim

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.272
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn bilgeman, hesaplanan alanlar tablolara kaydedilmemelidir.

Hesaplamalar sorgularla form ve raporlara aktarılır. Örneğinizin düzenlenmiş hali ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   Asslı Börek_sled-2.rar(Dosya Boyutu: 169,57 KB / İndirme Sayısı: 13)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye
Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.056
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 13/08/2018,19:49
Çözüldü 
Sayın sledgeab;

Merhaba... Teşekkürler..



Kullanici Avatari

bilgeman

Üye
Üye
 Belirtilmemiş
 5
 2
 13/04/2009
0
 Bursa
 
 Ofis XP
 04/05/2011,12:03
Çözüldü 
Cevap verdiğin için sağol sayende sorunum çözüldü...


resim


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 234 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey
Çözüldü Veri Çekme Sorunu Allback 5 145 09/09/2018, 12:46
Son Yorum: Allback
Çözüldü Access 64 Bit Sorunu Çözümü?? mehami 9 3.190 06/09/2018, 21:49
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Vcard Türkçe Karakter Sorunu access acemisi 8 191 01/09/2018, 11:32
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Metin Kutularında Nokta Sorunu m_demir 1 89 27/08/2018, 14:10
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.