Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/02/2009 01:19
Konu Sahibi
gokaytasci
Yorumlar
17
Okunma
20152
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

gokaytasci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
15/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
06/07/2017,09:24
Çözüldü 
Merhaba İyi Akşamlar;

Ek'te bulunan örnekte olduğu gibi (TL) yazan tüm kutucuklardaki ibareyi istediğimiz zaman euro (€) yada dolar($) birimine çevirme.Bir tuşa bastığmızda tüm TL'ler euro yada dolar olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:03
Çözüldü 
Sadece brim olarak mı yoksa içerik olarak da mı çevrilecek. Yani 10TL yazan kutuda 10$ ya da 10€ mu yazacak yoksa 10TL yerine 6,7$ gibi mi olacak. Onu yazar mısınız?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

gokaytasci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
15/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
06/07/2017,09:24
Çözüldü 
evet sadece 10€ yada 10 $ yazacak tüm kutulardaki ibareler değişecek


Cevapla

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Aktif Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Ekteki dosyayı inceleyin. En basit şekliyle böyle olur. Eğer beğenmezseniz başka yoldan deneriz. Ama döviz cinsini illaki bir yerde belirtmeniz gerekecek...


Ek Dosyalar
.rar   Ornek.rar (Dosya Boyutu: 15,73 KB / İndirme Sayısı: 94)
Cevapla

gokaytasci

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
59
15/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2007
06/07/2017,09:24
Çözüldü 
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Tabiki buda bir çözüm ama asıl ihtiyaç konusu kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


Cevapla

tdsharun

>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Şimdi Nihatkr Hocamın örneğini inceledim ve sizin cevabınızı okudum. Ancak tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.

"kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi" demekle ne kastettiğinizi biraz daha açıklayabilir misiniz acaba?

Tam olarak ne istediğinizi net bir şekilde (mümkünse fotoğraf, örnek dosya ekleyerek) anlatabilir misiniz?

Örneğin: Tablodaki TL olan değerlerin formda Dolar seçildiğinde otomatik olarak Dolar olmasını mı istiyorsunuz? Sadece ilgili kaydın para birimini mi değiştirmek istiyorsunuz?

Velhasılı, konuyu biraz daha açın ki biz de tam olarak yardımcı olmaya çalışalım...

Kolay gelsin...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 249 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 659 05/02/2017, 13:25 atoz112
Çözüldü Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 956 06/09/2016, 17:55 Yunus Bozkurt
Çözüldü Tarih Dönüştürme notrino 8 738 11/05/2016, 15:01 notrino
Çözüldü Ödeme Formunda sadece tl yada euro girince sorun celilpartal 6 1.081 12/08/2015, 11:37 celilpartal

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.