Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 12:47
Konu Sahibi
arzuu
Yorumlar
10
Okunma
3756
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

arzuu

Aktivasyon Bekleyen
 29
 341
 38
 17/02/2009
 -
 
 Ofis XP
 24/04/2010,10:04
Eklenecek nesneler; timer1

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Form_Load()
         Timer1.Interval = 22
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
         Form1.Top = Form1.Top + 50
         Form1.Top = Form1.Top - 50
         Form1.Left = Form1.Left - 50
         Form1.Left = Form1.Top + 50
End Sub 



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 658
 34
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
Img-grin Güzel örnek.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Paylaşımlarınız için teşekkürler.



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Teşekkürler sn.arzuu


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 2.367
 561
 31/10/2008
425
 Denizli
 
 Ofis 2003
 20/09/2016,00:20
teşekkürler
timer1 nasıl eklenecek


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

arzuu

Aktivasyon Bekleyen
 29
 341
 38
 17/02/2009
 -
 
 Ofis XP
 24/04/2010,10:04
propertiesden ekleyebilirsin accessman




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444