Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 12:47
Konu Sahibi
arzuu
Yorumlar
10
Okunma
3673
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

arzuu

desire
Aktivasyon Bekleyen
 28
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
Eklenecek nesneler; timer1

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Form_Load()
         Timer1.Interval = 22
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
         Form1.Top = Form1.Top + 50
         Form1.Top = Form1.Top - 50
         Form1.Left = Form1.Left - 50
         Form1.Left = Form1.Top + 50
End Sub 



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Img-grin Güzel örnek.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Paylaşımlarınız için teşekkürler.



Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Teşekkürler sn.arzuu


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

accessman

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
teşekkürler
timer1 nasıl eklenecek


@benbendedeilem

Kullanici Avatari

arzuu

desire
Aktivasyon Bekleyen
 28
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
propertiesden ekleyebilirsin accessman




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.