Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/01/2010 12:47
Konu Sahibi
arzuu
Yorumlar
10
Okunma
3534
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

arzuu

desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
Eklenecek nesneler; timer1

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Private Sub Form_Load()
         Timer1.Interval = 22
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
         Form1.Top = Form1.Top + 50
         Form1.Top = Form1.Top - 50
         Form1.Left = Form1.Left - 50
         Form1.Left = Form1.Top + 50
End Sub 


Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Img-grin Güzel örnek.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Paylaşımlarınız için teşekkürler.


Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Teşekkürler sn.arzuu


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
teşekkürler
timer1 nasıl eklenecek


@benbendedeilem
Cevapla

arzuu

desire
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
341
17/02/2009
-
Ofis XP
24/04/2010,10:04
propertiesden ekleyebilirsin accessman


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.