Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 00:12
Konu Sahibi
Şeyma462
Yorumlar
6
Okunma
2279
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Şeyma462

GFB
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
bu listedeki gibi başlıkları ayıran ve onun altına istediğim kayıtları nasıl textlerden alıp aktarabilirim ?Icon_rolleyes


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın Şeyma Hanım;
Hastane Eczaneleri ile ilgili proje hazırlamaya mı karar verdin?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Şeyma462

GFB
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
Öncelikle Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Bir süredir uğraşıyorum Eczane programıyla inşallah da güzel olur Img-grin


Cevapla

Şeyma462

GFB
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
S....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
(24/12/2010, 00:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark



daha listeleme yapamadım. kodlardan da anlamaya çalışıyorum ama çok anlayamadım. anlamadan da olmasını istemem. Olduramadım da zaten.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Listeleme için formunuz tasarım modunda iken Araçlar kutusundan nasıl buton, metin kutusu ekliyorsanız aynı şekilde liste kutusunu seçiyorsunuz. Daha sonra açılan sihirbaz size hangi tablodan bilgi göstermek istediğinizi soracak. Tablodan sonra hangi alanları göstermek istediğinizi seçeceksiniz. Liste kutusu oluşturmak işte bu kadar kolay.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 162 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Formda Butona Say Komutu Ekleme ramazanemrullah 7 478 23/06/2017, 21:21 ramazanemrullah
Çözüldü Access Yazıcı Özelliği Ekleme! Bugday 2 250 12/06/2017, 11:14 Bugday
Çözüldü Alt Formda Yeni Kayıt Ekleme Sıkıntısı cemre1970 2 245 06/06/2017, 10:34 cemre1970
Çözüldü Dolar Kuru Ekleme mharman 3 328 19/05/2017, 16:16 mharman

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.