Textdeki Bilgileri List e ekleme
Tarih
24/12/2010 00:12
Konu Sahibi
Şeyma462
Yorumlar
6
Okunma
2100
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Şeyma462
GFB
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S....
138
7
25/11/2010
6
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
bu listedeki gibi başlıkları ayıran ve onun altına istediğim kayıtları nasıl textlerden alıp aktarabilirim ?Icon_rolleyes


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.."
*Che Guevara

Şey Ohmy
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın Şeyma Hanım;
Hastane Eczaneleri ile ilgili proje hazırlamaya mı karar verdin?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Şeyma462
GFB
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S....
138
7
25/11/2010
6
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Öncelikle Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Bir süredir uğraşıyorum Eczane programıyla inşallah da güzel olur Img-grin

Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.."
*Che Guevara

Şey Ohmy
Cevapla

Şeyma462
GFB
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S....
138
7
25/11/2010
6
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
(24/12/2010, 00:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark



daha listeleme yapamadım. kodlardan da anlamaya çalışıyorum ama çok anlayamadım. anlamadan da olmasını istemem. Olduramadım da zaten.

Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.."
*Che Guevara

Şey Ohmy
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.062
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Listeleme için formunuz tasarım modunda iken Araçlar kutusundan nasıl buton, metin kutusu ekliyorsanız aynı şekilde liste kutusunu seçiyorsunuz. Daha sonra açılan sihirbaz size hangi tablodan bilgi göstermek istediğinizi soracak. Tablodan sonra hangi alanları göstermek istediğinizi seçeceksiniz. Liste kutusu oluşturmak işte bu kadar kolay.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dolar Kuru Ekleme mharman 3 112 19/05/2017, 16:16 mharman
  Formda Resim Ekleme mharman 4 141 13/05/2017, 19:29 mharman
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 551 12/04/2017, 19:21 uMits
  Altveri Tablosu Ekleme access acemisi 9 246 21/03/2017, 21:07 access acemisi
  metin içine değişken ekleme Uğur Candan 5 297 14/03/2017, 15:58 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status