Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 00:12
Konu Sahibi
Şeyma462
Yorumlar
6
Okunma
2358
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
bu listedeki gibi başlıkları ayıran ve onun altına istediğim kayıtları nasıl textlerden alıp aktarabilirim ?Icon_rolleyes


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın Şeyma Hanım;
Hastane Eczaneleri ile ilgili proje hazırlamaya mı karar verdin?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
Öncelikle Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Bir süredir uğraşıyorum Eczane programıyla inşallah da güzel olur Img-grin



Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
138
7
25/11/2010
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2011,00:27
Çözüldü 
(24/12/2010, 00:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


daha listeleme yapamadım. kodlardan da anlamaya çalışıyorum ama çok anlayamadım. anlamadan da olmasını istemem. Olduramadım da zaten.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Listeleme için formunuz tasarım modunda iken Araçlar kutusundan nasıl buton, metin kutusu ekliyorsanız aynı şekilde liste kutusunu seçiyorsunuz. Daha sonra açılan sihirbaz size hangi tablodan bilgi göstermek istediğinizi soracak. Tablodan sonra hangi alanları göstermek istediğinizi seçeceksiniz. Liste kutusu oluşturmak işte bu kadar kolay.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 214 03/06/2018, 14:55 karaca10
Çözüldü Formu Ekleme Modunda Yükleme bibib 34 724 01/06/2018, 18:46 A.Kadir.
Çözüldü Soru Cevap Tablosunda Her Cevap İçin Ayrı Bir Tabloya Kayıt Ekleme murat dikme 5 141 28/05/2018, 02:44 ozguryasin
Çözüldü Tarihe göre döviz kuru almaya koşul ekleme mehmetb84 8 902 28/03/2018, 22:14 ozanakkaya
Çözüldü Dolar Kuru Ekleme mharman 5 535 28/03/2018, 17:11 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.