Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
24/12/2010 00:12
Konu Sahibi
Şeyma462
Yorumlar
6
Okunma
2412
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
 24
 138
 7
 25/11/2010
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 08/06/2011,00:27
Çözüldü 
bu listedeki gibi başlıkları ayıran ve onun altına istediğim kayıtları nasıl textlerden alıp aktarabilirim ?Icon_rolleyes


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   

Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın Şeyma Hanım;
Hastane Eczaneleri ile ilgili proje hazırlamaya mı karar verdin?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
 24
 138
 7
 25/11/2010
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 08/06/2011,00:27
Çözüldü 
Öncelikle Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Bir süredir uğraşıyorum Eczane programıyla inşallah da güzel olur Img-grin



Kullanici Avatari

Şeyma462

GFB
Aktivasyon Bekleyen
SE....
 24
 138
 7
 25/11/2010
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 08/06/2011,00:27
Çözüldü 
(24/12/2010 00:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önce şunu sormuş olalım. Listeye kayıtları çekebildiniz mi? Eğer listelediniz ve listeden bir kayıda tıklayınca metin kutularında bu bilgileri görmek istiyorsanız :

Visual Basic Code
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[TABLODAKİ ALAN ADI] = " & Me.[LİSTE ADI].Column(TABLODA ARANACAK DEĞERİN OLDUĞU SÜTÜN NUMARASI)
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


daha listeleme yapamadım. kodlardan da anlamaya çalışıyorum ama çok anlayamadım. anlamadan da olmasını istemem. Olduramadım da zaten.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Listeleme için formunuz tasarım modunda iken Araçlar kutusundan nasıl buton, metin kutusu ekliyorsanız aynı şekilde liste kutusunu seçiyorsunuz. Daha sonra açılan sihirbaz size hangi tablodan bilgi göstermek istediğinizi soracak. Tablodan sonra hangi alanları göstermek istediğinizi seçeceksiniz. Liste kutusu oluşturmak işte bu kadar kolay.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bağlı Tablo Bilgileri Gösterme Ve Yenileme Hata ielmacilar 3 158 28/08/2018, 23:52
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Ek Ekleme musat 2 86 28/08/2018, 08:21
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Tek Seferde Alt Alta Kayıt Ekleme Sorunu Allback 4 104 25/08/2018, 08:26
Son Yorum: Allback
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 115 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Forma Fotoğraf Ekleme antoryum 8 354 09/08/2018, 09:43
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.