Textbox kullanımı
Tarih
05/12/2013 14:50
Konu Sahibi
makarax
Yorumlar
5
Okunma
1414
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

1 adet tablom var. İçeriği aşağıdaki gibi

No isim
1 ahmet
2 mehmet
3 emre
4 hatice
5 pelin

forumumda da 5 adet textbox var. Bu textboxlara forumdaki bilgileri yazıdrmak istiyorum.

1.textbox a ahmet
2.textbox a mehmet
.
.
.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selam
formunuza 1 adet buton ekleyin
bu butonu sağ tıklatın ve özelliklerini açın
özelliklerinden (olay\tıklatdığında sekmesinde (olay yordamını) seçın
ve butonun kod sayfasına geçın
ardından ilgili butonun kod una alttaki gibi kodları yazın kaydedip kapatın
formu görünüm modunda açın ve butona tıklatın
istediğiniz olacaktır

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub butonadi_Click()
textbox1.text="Ahmet"
textbox2.text="Mehmet"
textbox3.text="emre"
textbox4.text="hatice"
textbox5.text="pelin"
end sub


fakat formunuzdaki nesneler textbox değilde metin kutusu ise alttaki gibi deneyin

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub butonadi_Click()
metin_kutusu1="Ahmet"
metin_kutusu2="Mehmet"
metin_kutusu3="emre"
metin_kutusu4="hatice"
metin_kutusu5="pelin"
end sub

saygılar

aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Hocam teşekkürler. Fakat ben bu değerleri tablonun içinden aldırmak istiyorum.
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selam
istediğinizle anlatmaya çalıştığınız farklı anlaşılmakta isterseniz örnek uygulama ekleyin hem siz form kurallarına uymuş olun
hem zamandan kazanın
hem cevaplayan sayınız fazlalaşsın
bu arada 2003\2007\2010 versiyonlarında da eklenir ise daha çok kullanıcıya hitaben ulaşılmış olur
saygılar
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
16/01/2014,13:21
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Yapmak istediğim tablo1 deki isimleri forumdaki textbox a yazdırmak.


Ek Dosyalar
.zip   textbox.zip (Dosya Boyutu: 13,5 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Form2'yi inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   textbox_sld.rar (Dosya Boyutu: 14,94 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 417 22/04/2017, 19:51 atoz112
  Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 85 08/04/2017, 11:57 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 194 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Msgbox Kullanımı hknct 2 70 13/03/2017, 21:56 hknct
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 168 06/01/2017, 22:41 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status