Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/12/2013 14:50
Konu Sahibi
makarax
Yorumlar
5
Okunma
1675
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.

1 adet tablom var. İçeriği aşağıdaki gibi

No isim
1 ahmet
2 mehmet
3 emre
4 hatice
5 pelin

forumumda da 5 adet textbox var. Bu textboxlara forumdaki bilgileri yazıdrmak istiyorum.

1.textbox a ahmet
2.textbox a mehmet
.
.
.

Yardımcı olursanız sevinirim.


Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam
formunuza 1 adet buton ekleyin
bu butonu sağ tıklatın ve özelliklerini açın
özelliklerinden (olay\tıklatdığında sekmesinde (olay yordamını) seçın
ve butonun kod sayfasına geçın
ardından ilgili butonun kod una alttaki gibi kodları yazın kaydedip kapatın
formu görünüm modunda açın ve butona tıklatın
istediğiniz olacaktır

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub butonadi_Click()
textbox1.text="Ahmet"
textbox2.text="Mehmet"
textbox3.text="emre"
textbox4.text="hatice"
textbox5.text="pelin"
end sub


fakat formunuzdaki nesneler textbox değilde metin kutusu ise alttaki gibi deneyin

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
Private Sub butonadi_Click()
metin_kutusu1="Ahmet"
metin_kutusu2="Mehmet"
metin_kutusu3="emre"
metin_kutusu4="hatice"
metin_kutusu5="pelin"
end sub

saygılar


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Hocam teşekkürler. Fakat ben bu değerleri tablonun içinden aldırmak istiyorum.


Cevapla

aydın3838

Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
260
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
04/09/2017,15:22
Çözüldü 
selam
istediğinizle anlatmaya çalıştığınız farklı anlaşılmakta isterseniz örnek uygulama ekleyin hem siz form kurallarına uymuş olun
hem zamandan kazanın
hem cevaplayan sayınız fazlalaşsın
bu arada 2003\2007\2010 versiyonlarında da eklenir ise daha çok kullanıcıya hitaben ulaşılmış olur
saygılar


aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

makarax

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
76
10/06/2009
Bursa
Ofis XP
11/09/2017,13:45
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Yapmak istediğim tablo1 deki isimleri forumdaki textbox a yazdırmak.


Ek Dosyalar
.zip   textbox.zip (Dosya Boyutu: 13,5 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,17:01
Çözüldü 
Form2'yi inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   textbox_sld.rar (Dosya Boyutu: 14,94 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 4000 satırlık veri ve combobox kullanımı? pelitt 21 1.202 22/04/2017, 19:51 atoz112
Çözüldü Vb tarafında textbox içerik kontrolü yapamıyorum pelitt 3 312 08/04/2017, 11:57 atoz112
Çözüldü tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 531 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
Çözüldü Msgbox Kullanımı hknct 2 193 13/03/2017, 21:56 hknct
Çözüldü Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 307 06/01/2017, 22:41 nightashes

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.