TextBox içindeki veri
Tarih
24/06/2011 17:22
Konu Sahibi
TheWayEnd
Yorumlar
12
Okunma
3270
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Benim İstediğim textbox içerisinde bir isim veya değişken tanımlayıp sonuçları combobox veya listboxa aktarmak istiyorum yani
texboxsın içinde ahmet var diyelim 15 yada 20 belirsiz.bunların hepsini listboxa tek seferde aktarsın istiyorum . yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın carabasan,

Ufak Bir Örnek Eklerseniz Deneyerek Yardımcı Olabiliriz Diye Düşünüyorum.

Cevapla

TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Daha tasarım aşamasındayım örnek vereyim

dim veri as string
if textbox1.text=veri then
listbox1.items.add(veri)
end if

Bunun gibi lakin textboxın içeriğinde 10 tane veri isimli değişken varsa aynı anda listboxa eklesin yani bir döngü başlayacak textboxın içeriğindekileri bulup aktaracak ve döngü sona erecek

Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bir TextBox'ın İçinde 10 Tane Veri İsimli Değişken Varsa Derken Orasını Tam Anlamadım. Anladığım Kadarıylada

Visual Basic Code
Dim veriler() As String
If TextBox1.Text <> "" Then
ListBox1.Items.Add(veriler(0))
End If 


Şeklinde Denermisiniz?

Not: Tahmini Düşüncem Bu Şekilde

Cevapla

TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
maalesef olmadı :S
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın carabasan,
Alıntı:textboxın içeriğinde 10 tane veri isimli değişken varsa aynı anda listboxa eklesin yani bir döngü başlayacak textboxın içeriğindekileri bulup aktaracak ve döngü sona erecek


Bu Dediğinizden Pek Birşey Anlamadım. 10 Tane Veri İsimli Değişken Varsa Derken?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 289 24/11/2016, 18:38 Mettleshade
  alt alta textbox gkmanil 11 2.007 29/05/2016, 14:06 atoz112
Çözüldü ListBox Ve TextBox ~~KaG~~ 6 2.779 14/10/2015, 13:12 atoz112
Çözüldü TextBox ı for ile değişkenli kullanmak Gorkemku 1 1.492 26/05/2014, 10:02 alpeki99
Çözüldü Datagridview içindeki hücrelerin değeri değiştiğinde toplam tutarının otomatik değişmesi umutakkaya 11 3.941 14/03/2014, 01:02 POWER


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status