Tek Buton basıldığına saati yazdırma
Tarih
09/12/2010 23:24
Konu Sahibi
brsknm
Yorumlar
2
Okunma
986
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
07/03/2017,16:38
Çözüldü 
Tek Buton basıldığına 0 an pc deki saati metin kutusuna yazdırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Visual Basic Code
Me.Metin1.Value = Time


metin1 yerine kendi metin kutunuzun adını yazın

Cevapla

brsknm
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
B.... K....
36
17/01/2009
0
Bursa
Ofis 2007
07/03/2017,16:38
Çözüldü 
çok teşekkürler istediğim tam olarak tarih ve saatti tarihi yazmayı unutmuşum bu sorunuda time yerine now() yazarak hallettim tekrar teşekkürler
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kasa Devir Yaptırmada En Son Çalışılan Kasa Adını Forma Yazdırma haziran4 3 96 13/05/2017, 12:28 atoz112
  Metin Kutusuna Sorgudaki Satırları Yazdırma ALTANs 7 146 28/04/2017, 11:28 atoz112
  Formda Buton Yardımı İle Resim Çekme Ve Rapora Ekleme murat dikme 7 228 11/03/2017, 15:56 murat dikme
  Teklifte Secilenler Listesindeki Eklenenlerin Toplamlarını 3 cü Listede Yazdırma haziran4 16 227 25/02/2017, 08:49 haziran4
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 151 23/02/2017, 13:08 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status