Tam ekran yapılan raporda veriler görülmüyor.
Tarih
10/02/2012 19:09
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
7
Okunma
2271
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mehabalar
Sayenizde bayağı yol aldım öncelikle soru soranlar dahil herkese teşekkür ederim .Benim şimdiki sorunum ise şu DoCmd.Maximize kodunu raporumun açıldığında olayına yazıp raporu açtığımda boş bir sayfa geliyor ,raporun datalını görmek için ya satırlara ıklamak veya ctrl+a yapıp sayfayı seçmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir.Açılan ve kalıcı kısmını evte yaptım ,bu arada ofis 2010 ve 64 bit kullanıyorum.Yardımlar için tşk.Saygılarımla.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,20:07
Çözüldü 
Lütfen arkadaşlar, sorularınızın buradaki dersle ilgisi yook. Lütfen yeni konu açın. Ben son konuyu soru olarak ayırdım. Cevabım ise şöyle:

Sayın ahmet029, örnek eklerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Mehmet Hocam
Dosyamı ekledim bakabilirmsiniz rapor görüntüle dediğimde boş sayfa geliyor üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.

Ek Dosyalar
Arıza Kayıt (3).zip
[231.11 KB]
Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
(13/02/2012, 12:36)ahmet029 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.
Örneğiniz 2003 formatında olmadığı için bakamadım.
Ancak tasarım modunda biçimlendirme ayarlarını kontrol etmeniz sorunu çözebilir.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben bahsettiğiniz sorunu görmedim ancak bir kaydı henüz girdikten sonra raporu açarsanız rapor o kaydı görüntülemiyor. Çünkü henüz kayıt terkedilmemiş veya güncellenmemiştir. Bunun için önceki kayıt -sonraki kayıt şeklinde kaydı güncellemek veya bulunulan kaydı bir değişkene atayıp formun kapanıp açılarak tekrar aynı kayda gelmesi sağlanabilir. Eğer formu kapatıp açtığınızda ya da başka bir kayda gidip geri geldikten sonra raporu açtığınızda sorun yoksa, yani problem buysa ona göre çalışalım. Cevabınızı bekliyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.315
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:26
Çözüldü 
Sanırım rapor aç butonunun tıklandığında olayında bulunan Katıştırılmış makroya "KaydıKaydet" komutunun eklenmesi ve raporun yüklendiğinde olayına

Visual Basic Code
Private Sub Report_Load()
Requery
End Sub

kodunun yazılması yeterli.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda metin kutusunda özel görünüm. metbal 2 89 20/02/2017, 18:27 metbal
  Raporda sayıların istenen toplamları vermesi murat dikme 1 57 20/02/2017, 06:38 murat dikme
  Raporda otomatik artan tarih alanı QATLET 3 47 16/02/2017, 14:51 QATLET
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 39 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  alt raporda çapraz sorgu görünümü mehmetb84 16 430 03/02/2017, 13:38 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya