Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/02/2012 19:09
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
7
Okunma
2753
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

ahmet029

Aktif Üye
Aktif Üye
 44
 83
 15
 01/02/2012
6
 Samsun
 
 -
 19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Mehabalar
Sayenizde bayağı yol aldım öncelikle soru soranlar dahil herkese teşekkür ederim .Benim şimdiki sorunum ise şu DoCmd.Maximize kodunu raporumun açıldığında olayına yazıp raporu açtığımda boş bir sayfa geliyor ,raporun datalını görmek için ya satırlara ıklamak veya ctrl+a yapıp sayfayı seçmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir.Açılan ve kalıcı kısmını evte yaptım ,bu arada ofis 2010 ve 64 bit kullanıyorum.Yardımlar için tşk.Saygılarımla.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/09/2018,22:15
Çözüldü 
Lütfen arkadaşlar, sorularınızın buradaki dersle ilgisi yook. Lütfen yeni konu açın. Ben son konuyu soru olarak ayırdım. Cevabım ise şöyle:

Sayın ahmet029, örnek eklerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ahmet029

Aktif Üye
Aktif Üye
 44
 83
 15
 01/02/2012
6
 Samsun
 
 -
 19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Hocam
Dosyamı ekledim bakabilirmsiniz rapor görüntüle dediğimde boş sayfa geliyor üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.

Ek Dosyalar
Arıza Kayıt (3).zip(231.11 KB)



Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
 878
 42
 30/05/2011
284
 İstanbul
 
 Ofis 2013 64 Bit
 14/09/2018,09:00
Çözüldü 
(13/02/2012 12:36)ahmet029 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.
Örneğiniz 2003 formatında olmadığı için bakamadım.
Ancak tasarım modunda biçimlendirme ayarlarını kontrol etmeniz sorunu çözebilir.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/09/2018,22:15
Çözüldü 
Ben bahsettiğiniz sorunu görmedim ancak bir kaydı henüz girdikten sonra raporu açarsanız rapor o kaydı görüntülemiyor. Çünkü henüz kayıt terkedilmemiş veya güncellenmemiştir. Bunun için önceki kayıt -sonraki kayıt şeklinde kaydı güncellemek veya bulunulan kaydı bir değişkene atayıp formun kapanıp açılarak tekrar aynı kayda gelmesi sağlanabilir. Eğer formu kapatıp açtığınızda ya da başka bir kayda gidip geri geldikten sonra raporu açtığınızda sorun yoksa, yani problem buysa ona göre çalışalım. Cevabınızı bekliyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.274
 464
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,14:19
Çözüldü 
Sanırım rapor aç butonunun tıklandığında olayında bulunan Katıştırılmış makroya "KaydıKaydet" komutunun eklenmesi ve raporun yüklendiğinde olayına

Visual Basic Code
Private Sub Report_Load()
Requery
End Sub

kodunun yazılması yeterli.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Qr Code Raporda Gösterme Problemi hbal09 10 218 21/09/2018, 17:40
Son Yorum: hbal09
Çözüldü Sıralanan Veriler Hakkında notrino 2 46 19/09/2018, 11:42
Son Yorum: notrino
Çözüldü Raporda Kullanıcı Id Yerine Ad Ve Soy Adını Nasıl Gösterebilirim. 001hacker 2 72 18/09/2018, 18:07
Son Yorum: 001hacker
Çözüldü Tekrarlayan Veriler Hakkında notrino 1 55 29/08/2018, 22:12
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Raporda Etiketleri Sipariş Miktarları Kadar Bastırma hbal09 2 99 27/08/2018, 15:25
Son Yorum: hbal09

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.