Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/02/2012 19:09
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
7
Okunma
2589
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

ahmet029

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Mehabalar
Sayenizde bayağı yol aldım öncelikle soru soranlar dahil herkese teşekkür ederim .Benim şimdiki sorunum ise şu DoCmd.Maximize kodunu raporumun açıldığında olayına yazıp raporu açtığımda boş bir sayfa geliyor ,raporun datalını görmek için ya satırlara ıklamak veya ctrl+a yapıp sayfayı seçmem gerekiyor bunun sebebi ne olabilir.Açılan ve kalıcı kısmını evte yaptım ,bu arada ofis 2010 ve 64 bit kullanıyorum.Yardımlar için tşk.Saygılarımla.


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Lütfen arkadaşlar, sorularınızın buradaki dersle ilgisi yook. Lütfen yeni konu açın. Ben son konuyu soru olarak ayırdım. Cevabım ise şöyle:

Sayın ahmet029, örnek eklerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ahmet029

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Hocam
Dosyamı ekledim bakabilirmsiniz rapor görüntüle dediğimde boş sayfa geliyor üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.

Ek Dosyalar
Arıza Kayıt (3).zip
[231.11 KB]


Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
06/10/2017,09:26
Çözüldü 
(13/02/2012, 12:36)ahmet029 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üzerine tıklayınca veya ctrl+a yapınca veriler gözüküyor.Teşekkürler.Saygılar.

Örneğiniz 2003 formatında olmadığı için bakamadım.
Ancak tasarım modunda biçimlendirme ayarlarını kontrol etmeniz sorunu çözebilir.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Ben bahsettiğiniz sorunu görmedim ancak bir kaydı henüz girdikten sonra raporu açarsanız rapor o kaydı görüntülemiyor. Çünkü henüz kayıt terkedilmemiş veya güncellenmemiştir. Bunun için önceki kayıt -sonraki kayıt şeklinde kaydı güncellemek veya bulunulan kaydı bir değişkene atayıp formun kapanıp açılarak tekrar aynı kayda gelmesi sağlanabilir. Eğer formu kapatıp açtığınızda ya da başka bir kayda gidip geri geldikten sonra raporu açtığınızda sorun yoksa, yani problem buysa ona göre çalışalım. Cevabınızı bekliyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.870
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:38
Çözüldü 
Sanırım rapor aç butonunun tıklandığında olayında bulunan Katıştırılmış makroya "KaydıKaydet" komutunun eklenmesi ve raporun yüklendiğinde olayına

Visual Basic Code
Private Sub Report_Load()
Requery
End Sub

kodunun yazılması yeterli.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 32 bit (x86) yapılan programların 64 bit (x64) çalıştırılması mesutyagmur 16 7.343 15/10/2017, 17:41 huramiral
Çözüldü Raporda Satırbaşı Nasıl Eklenir. furens 3 101 22/09/2017, 09:49 furens
Çözüldü Açılan Kutu Menüsünden Yapılan Seçimlerin Tabloya Kaydı ertans 2 313 07/08/2017, 17:37 ozguryasin
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 575 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Formda Raporda Çıkmasını İstemediğimiz Yeri Seçme ankaram 6 545 07/06/2017, 10:06 ankaram

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.