Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/04/2010 00:37
Konu Sahibi
POWER
Yorumlar
5
Okunma
2403
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
16/07/2018,14:12
Çözüldü 
Elimde bir tablo var ve makro yardımıyla tabloya kolon ekliyorum. Bu kadarı eklentide var. Fakat eklediğim kolonun "otomatik sayı" olmasını istiyorum. Nasıl yapılabilir ?


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Makro ile bilmiyorum ancak Sql ile şu şekilde olabilir

Kod:
1
2
3
4
5
6
Private Sub KolonEkle_Click()
SQL = "ALTER TABLE Stokhareket ADD Sira LONG"

DoCmd.RunSQL SQL

End Sub


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
16/07/2018,14:12
Çözüldü 
Sn Puletin verdiğiniz kodu yazdım kolon ekliyor ama uzun tamsayı olarak benim istediğim otomatik sayı olması yani accesste tabloya otomatik sayı ilave ettiğiniz numaralandırıyor o şekilde olabilirmi ?


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.957
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
puletin'in verdiği koddaki "LONG" yerine "Counter" yazarsan otomatik sayı alanı ekler


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
16/07/2018,14:12
Çözüldü 
Teşekkürler konu çözüldü


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Teşekkürler sayın sledgeab ve puletin hocam...

Selam ve sevgiler..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya İstenilen Sayı Kadar Kayıt Yaratma barcins 2 102 04/07/2018, 14:35
Son Yorum: barcins
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 102 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Etiket Bilgisini Tabloya Kayıt Yaptırma. te-kin 6 202 22/06/2018, 20:58
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Ekleme Sorgusu Hk murat dikme 2 120 21/06/2018, 11:26
Son Yorum: murat dikme

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.