Tabloya Kayıt Sorunu
Tarih
21/05/2012 22:22
Konu Sahibi
yorum70
Yorumlar
3
Okunma
767
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-form-ki-ac...LOYA+KAYIT

İyi akşamlar.

Üstte ki çalışmaya mevcut verileri aldım.Ancak FRMDATA' dan veri girdiğim zaman TBLDATA'ya kayıt yapması lazım...Tüm alanları kaydediyor, asıl kaydetmesi gereken FB(Faılıbılınen) FM Ve toplam alanlarını kaydetmiyor.

orjınalınde FAILIBILINEN VE FAILIMECHUL olan alanları Raporlarda kısa görünsün diye FB Ve FM Yaptım..Bundan olabilir mi diye uğraştım-Değil gibi !

FRMDATA'da ID alanı var, onunla alakalı olduğunu düşündüm-Vermedi !

Test için FRMCIKTI da İki Bultentarıhı arasını alarak en altta ki tablodan görebiliriz.

Önem arz eden bir mevzuu, yardım edip veya yol gösterirseniz bahtiyar olurum.

Ek Dosyalar
18 mayıs _sled_adres son (2).rar

"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorunu çözdüm (Ana sorunu)

TBLDATA'da Kimlik1 satırını Kimlik yaptım ve yeni kayıt girdim Oldu.

Şimdi hazır programı atmışken; FRMÇIKTI/da RAPORÖZİZLE komutunda Parametre hatası veriyor (toplafaılıbılınen ve Topla Faılımechul) bu ikisini soruyor. ?

FRMDATA'da kayıt sil komutunda Tbl_Guncellenme hatası verip Debug ile VB'ye atıyor.

Tşk.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
CurrentDb.Execute sorgu

TBL_GUNCELLENME_cıktı_kaydı bulunamadı diyor ve üsteki VB sarı rengi veriyor.

Rapor işini hallettim-Alan adlarını FB ve FM yaptım.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Güncellenme ve Silme işi de tamam.Başka bir yerden arakladım oldu.

Sorun çözülmüştür arkadaşlar, benden sonra ki ilk arkadaş 5 puan rep verirse sevinirim.

Merak ettiğim; TBLDATA'da bulunan kimlik-Nasıl kimlik1 olur ?

İyi geceler.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Araç Takip kayıt sorunu IceMan7 10 542 18/05/2017, 19:12 ozanakkaya
  Tabloda Kayıt Yoksa Formu Açma barcins 3 92 16/05/2017, 11:20 barcins
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 126 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 103 12/05/2017, 15:22 kübrashn
  Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 56 01/05/2017, 01:05 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status